AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > Members List

Notices

Satsuki Yuuhi Ramius Satsuki Yuuhi Ramius is offline

Senior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 21 to 30 of 436
  1. The Chaos
    2010-12-31 12:27
    The Chaos
    Happy New Year
  2. Natsuki Hyuga
    2010-12-01 11:40
    Natsuki Hyuga
    ... *HAVE TO THINK HARD D:*

    Erm... Per series aja ya, karena sulit bilang yang paling fav D:

    1: None (WTF NAT IS INSANE)--Tho Tir and Luc is kinda cute -shot-
    2: Ofc Jowy x Riou; Tir x Riou boleh aja ~
    3: None, karena aku ngga ingat *KIRA* -shot-
    4: TedxLazlo /shot again
    5: KylexPrince <-- Very wtf indeed, but fujoshi bait is high in them D: GeorgxKyle boleh2 aja juga. Actually screw it, OT3-ing Georg, Prince n' Kyle. Easy solution!

    *Runs*
  3. Natsuki Hyuga
    2010-11-27 07:55
    Natsuki Hyuga
    Ya pasti dong~ :3 Kika <333 as much as Miakis <333 =D
  4. Natsuki Hyuga
    2010-11-24 03:42
    Natsuki Hyuga
    ... Hetero... Hetero... ........... Eep.

    M-Mungkin NashxSierra (paling fav) and RoyxLyon (2nd fav) + PrincexLyon? KasumixTir juga boleh-boleh aja, LucxSara oke2 juga, cuma ngga sampai KYAAA KYAA level. ;_; H-Habisnya sulit sih suka ama het couple di Suikoden... orz Kebanyakan aku shippingnya yang slash!

    Tapinya aku suka sama cewe2nya Suikoden sih~ :3
  5. Natsuki Hyuga
    2010-11-19 07:20
    Natsuki Hyuga
    Sayangnya, ngga. D= Aku baru tau tentang buku itu setelah kamu beritahu lol~~
  6. Natsuki Hyuga
    2010-10-19 01:41
    Natsuki Hyuga
    Ya pasti lah~~

    /Nat is a longtime Suikoden fans /0/
  7. Natsuki Hyuga
    2010-06-23 05:08
    Natsuki Hyuga
    http://www.otomate.jp/game/index.html

    Timggal pilih yang 薄桜鬼 di PS2 =D
  8. Bea Rabbit
    2010-06-22 15:23
    Bea Rabbit
    thanks for the add
  9. Natsuki Hyuga
    2010-06-20 08:40
    Natsuki Hyuga
    NP~~~ Aku ya juga lagi ngga punya internet sampai sekarang~~~ /o/ Ngucapin telat mah, ngga masalah :33
  10. Mon Cheri
    2010-06-16 12:00
    Mon Cheri
    Yeah, but that was long ago

About Me

  • About Satsuki Yuuhi Ramius
    Gender
    Female
    Biography
    College Student l Gamer l Kameko
    Location
    Indonesia
    Interests
    Manga l Video Games l Cosplay l Photography
    Occupation
    College Student
    PC Configuration
    IDK ;_;
    Currently Watching
    Tonari no Kaibutsu-Kun
    Trouble Chocolate
    Favourites
    ARIA
    Black Cat
    BLEACH
    CLANNAD
    Code Geass
    Corrector Yui
    DEATH NOTE
    Gundam 00
    Higurashi
    Kekkaishi
    Kuroshitsuji
    Lucky Star
    One Piece
    Skip Beat!
    Tales of The Abyss
    Ultra Maniac
    Vampire Knight
    etc,
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 2014-05-08 10:48
  • Join Date: 2008-02-16

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 59

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Satsuki Yuuhi Ramius Using...
Home Page
http://satsuyurami.deviantart.com
This Page
http://forums.animesuki.com/member.php?u=75220

All times are GMT -5. The time now is 02:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.