AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > Members List

Notices

Solais Solais is offline

Youkai of Coincidence

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
 1. izmosmolnar
  2009-07-10 11:40
  izmosmolnar
  Azt aláírom a VN sokkalta jobban tudta az érzelmeket belevinni, de azért nem lesz ez se annyira szar szerintem. A második részben már meg is hal 6 ember hamar. Mindenesetre megmondom öszintén az elsö öt rész az még viszonlyag unalmas. De a 6odiktól fogva az egész anime egy teljesen más dimenzióban fog játszani, és igen izgalmas párharcot folytatnak ott a szereplök, mialatt egy újabb elsö 5 rész szerü "sakkot" néznek. Amiatt szerintem vígan megéri megnézni, de ha nem tetszik lehet jobb ha vársz amig kijön addig és tudsz maratonozni ugy hogy bele bele tekersz itt ott ha unod. Mindenesetre majdnem teljesen biztos vagyok hogy marhajó lesz majd késöbb.
 2. izmosmolnar
  2009-07-08 16:56
  izmosmolnar
  Jah mondom ezt úgyse értené meg senki.
  Hát sajna ha az ember csak az értelmesebb sorozatokat akarja nézni, simán elég 2-3 óra 2 hetente, mert manapság elég gyenge a felhozatal izgalmas sorozatok terén. Tavasz is elég puhány volt, de ez a mostani nyár meg még szarabb. 2 sorozatot vettem eddig fel (Umineko, Canaan), lehet követni fogok még egyet majd ha nem szúrják el (Tokyo magnitude 8.0), de kb ennyi az összes átlagnál ígéretesebb anime. Elég lelombozó. Na mindegy ezért is olvasok inkább VNeket inkább. Fura egy "játék" az ilyen, de nekem nagyon bejönnek valahogy.

  Jó neki nem mondom. Én is úgy érzem meg vagyok áldva nyelvérzékkel (angolul pld soha nem tanultam csak rámragadt, meg spanyolt is megtanultam 2 év alatt középre), de nem mernék belevállalni japánba már. Föleg azt a sok ezer betüt is megtanulni mellette :/ . Így is berozsdásodott a németem nagyon mióta nem igen volt alkalmam használni (6 éve éltem fél évet Ausztriában, meg azt tanultam elötte, szal kb tényleg folyékonyan ment már a végén), és csak rosszabb lenne ha megpróbálnék komolyabban egy 4ik idegennyelvet.
  Amúgy jah, én is jobban ki tudok ilyen téren jönni külföldiekkel. Magyarországon nagyon lehangoló lenni szerintem. Mennék vissza Angliában megint (másfél évet éltem ott) csak most nem igen találok könnyen melót amarra, föleg így hogy nem tudok menni az interjúikra. Lehet le kéne vezetnem csakúgy semmi konkrét nélkül, csak aztán meg félek elmenne minden pénzem és ott éhezném magam halálra.
 3. izmosmolnar
  2009-07-08 15:11
  izmosmolnar
  Akkor mindjárt módósítom a hazára tett utalást le ne buktassalak.

  Én nem titkolom annyira. Így legalább sokan levágják, hogy miért húzom minden után a számat. Mindig tudom mondani: "Jah hát nálunk magyarok között ez a normális".
  Én nem ismerem egyáltalán magyar anime köröket. Pár cimborám szokta még nézni öket (bár inkább úgy mondanám hogy lelejmolnak a DVDkkel amiket rendelek néha), de nem interneten át rendszeresen meg ilyenek.
  Amúgy én csak pár sorozatot követek, nem igen megy az izlésemhez az animék java sajnos. Inkább én Visual Noveleket szoktam olvasgatni, ha van angol fordítás valamihez. Megtanulnék japánul is szivesen, csak már 3 idegen nyelvet beszélek, azt már igy is folyamatosan felejtek. Hát még ha megtanulnék egy 4iket is...
 4. izmosmolnar
  2009-07-08 13:17
  izmosmolnar
  "My opinion is almost the same as the Muscular Miller dude with the Mackerel"
  I have a strange premonition that you might be also someone from Bivalybasznád-felső.
  Greetings among us! With you included, the Bivalybasznádian population is 5 altogether (at least as far as we know). Hope you don't mind if I send a friend request for that rare occasion.
 5. wittyusername
  2009-05-13 19:46
  wittyusername
  Lol, thanks. When I joined I was worried that I'd be really annoying, actually. I guess that's not the case...

  I lurked around the genderbending topics for a long time before deciding to join. I'm glad I did, because that means I won't have to go through 700+ pages to figure out what's going on.
 6. Solais
  2009-01-02 15:53
  Solais
  Eastern-Europe. Maybe some time.
 7. alyxenace
  2009-01-01 22:14
  alyxenace
  =] where do you live? I wish to battle you =]

About Me

 • About Solais
  Gender
  Male
  Location
  The Border of Common Sense
  Occupation
  Saving the Future
 • Signature
  If Anonymous is the Final Boss of the Internet, then who's the Extra Boss?

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
 • Last Activity: 2010-01-11 16:14
 • Join Date: 2008-03-18

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

All times are GMT -5. The time now is 01:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.