AnimeSuki.com Forum

AnimeSuki Forum (http://forums.animesuki.com/index.php)
-   Playback Help (http://forums.animesuki.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Media Player Classic framerate drop (non-artefact lag, new issue) (http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=119832)

Axmann 2013-05-27 20:52

Media Player Classic framerate drop (non-artefact lag, new issue)
 
So, ever since messing around with my codecs and video player, I will occasionally get periods where ANY video I'm playing in MPC (anime, even regular tv shows), the framerate will suddenly drop to seems about 1/2 of what it was before, and there is noticable stuttering. It is not related to the files themselves (as I never had this issue before on the same files), and it's sporadic and doesn't always happen on the same part of the video.

The issue only happens on occasion (it seems to do it worse when it's on fullscreen and paused for a while, and then I come back to play it again).

I'm not sure even sure I have the right/good codecs or settings set up.


MPC->Filters submenu:
http://i.imgur.com/StM0QxA.png

MPC Output Settings:
http://i.imgur.com/ch9KnR9.png

CCCP main screen:
http://i.imgur.com/aXSJPbs.png

CCCP status:

Code:

CCCP 2013-04-20 Status
Install Dir: C:\Program Files (x86)\Combined Community Codec Pack

Filters

CCCP ffdshow NOT installed ffdshow registration data not found
CCCP CoreWavPack NOT installed CoreWavPack registration data not found
CCCP Haali Media Splitter installed, location: C:\Program Files (x86)\Combined Community Codec Pack\Filters\Haali\splitter.ax
CCCP MPV Decoder NOT installed MPV Decoder registration data not found
CCCP VSFilter installed, location: C:\Program Files (x86)\Combined Community Codec Pack\Filters\VSFilter.dll
CCCP WMV9VCM NOT Installed but other version found: Registry filepath invalid. Location unknown.

Players

CCCP MPC Installed, location: C:\Program Files (x86)\Combined Community Codec Pack\MPC\mpc-hc.exe
CCCP ZoomPlayer NOT Installed.


Please tell me if any more info is needed and I'll add it here :)

Drkz 2013-05-31 22:55

Computer stats. What type of video file you where watching. And why where you messing with the codecs in the first place? Did you try uninstalling everything and reinstalling them?

Axmann 2013-06-08 02:11

Quote:

Originally Posted by Drkz (Post 4704039)
Computer stats.

CCCP Insurgent Log: http://pastebin.com/rKV377Ef

Quote:

Originally Posted by Drkz (Post 4704039)
What type of video file you where watching.

The issue happens with all file types, and only happens in MPC.

Quote:

Originally Posted by Drkz (Post 4704039)
And why where you messing with the codecs in the first place?

Simply put, I wanted to experiment with different settings and things.

Quote:

Originally Posted by Drkz (Post 4704039)
Did you try uninstalling everything and reinstalling them?

Yes.

namaiki 2013-06-08 22:48

Did you already try the "Repair CCCP" option in the CCCP Settings application?

Did you check CPU and GPU temperatures? Try keep HWMoitor open in the background and then check temperatures when it is lagging.


All times are GMT -5. The time now is 08:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.