AnimeSuki.com Forum

AnimeSuki Forum (http://forums.animesuki.com/index.php)
-   Playback Help (http://forums.animesuki.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   x 2 Speed? (http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=16543)

NTQ 2004-07-01 19:54

x 2 Speed?
 
Ive an strange problem since I formated and installed Win 98 SE today..
There are no problems in opening .avi or .mpg files.. the problem is they are not sync and they are about twice of the normal speed..
Someone can help me here? Thanks in advantage!

_Sin_ 2004-07-01 20:08

Quote:

Originally Posted by NTQ
Ive an strange problem since I formated and installed Win 98 SE today..
There are no problems in opening .avi or .mpg files.. the problem is they are not sync and they are about twice of the normal speed..
Someone can help me here? Thanks in advantage!

I'm assuming that you have ac codec problem. To solve that, uninstall all the codecs you might have installed already and install ffdshow. Does that solve the problem?

NTQ 2004-07-03 05:31

Quote:

Originally Posted by _Sin_
I'm assuming that you have ac codec problem. To solve that, uninstall all the codecs you might have installed already and install ffdshow. Does that solve the problem?

Tried it already but it doesnt solve the problem :(

NTQ 2004-07-03 06:02

I ve downloaded the all in one player vlan and it works there , but the problem still appears in wmp :/ Has anyone a tool which can uninstall all the video codecs I have and can reinstall all the codecs from the scratch?
Tia

_Sin_ 2004-07-03 06:36

Quote:

Originally Posted by NTQ
I ve downloaded the all in one player vlan and it works there , but the problem still appears in wmp :/ Has anyone a tool which can uninstall all the video codecs I have and can reinstall all the codecs from the scratch?
Tia

The fact that it works could indicate that you've got some codec issues because VLAN does not use the codecs you've installed but the codecs that come with the program itself. Either that, or it could be a player issue if WMP is the only program to playback the file as twice as fast as it's supposed to be. Did you try a reinstall of WMP? (Actually, there is an Play Speed option in WMP9 in Play-->Play Speed-->??? but it's greyed in at my WMP so I can't check if you can alter the playback speed there.)


All times are GMT -5. The time now is 14:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.