AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Forum & Site Feedback

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2004-02-23, 13:53   Link #1
Starlord
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Age: 42
Forum Problems

damit i cant use the popup menüs...
they dissapear under the Comercial Pic :-((((((

Opera
__________________
you think i have an bad spelling
UR Dam Right, how you know
Englisch isnt my Motherlanguage ;-)
Starlord is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-23, 14:12   Link #2
ElvenPath
a step away from heaven
*Moderator
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: U.K. London
Don't worry, the admins are working on it, just give them a bit more time
__________________
I want a unicorn.
ElvenPath is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-23, 18:27   Link #3
Starlord
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Age: 42
easyest way could be
the forum Pic moved down, and the comercial moved up
__________________
you think i have an bad spelling
UR Dam Right, how you know
Englisch isnt my Motherlanguage ;-)
Starlord is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-23, 18:41   Link #4
NoSanninWa
Weapon of Mass Discussion
*Fansubber
 
 
Join Date: Feb 2003
Location: New York, USA
Quote:
Originally Posted by Starlord
easyest way could be
the forum Pic moved down, and the comercial moved up
I think that's a good idea.

I also have this problem, because I use Opera too. (Mouse gestures r0x0r j00!)
__________________

There's not that fine a line between willing suspension of disbelief and something just being stupid.
NoSanninWa is offline   Reply With Quote
Old 2004-03-26, 06:07   Link #5
Starlord
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Age: 42
Menue not fixed


since the forum redesign i still cant use the menues
they slip under the comercial pic...

please move the menue down under the comercial then i would work

under my browser i cant use the hole menue only the first entry ...

since the redesign i am unable to use full funktions here....
__________________
you think i have an bad spelling
UR Dam Right, how you know
Englisch isnt my Motherlanguage ;-)
Starlord is offline   Reply With Quote
Old 2004-03-26, 08:53   Link #6
Vulkar
Lost in Time and Space
 
 
Join Date: Apr 2003
Location: Burlington, VT USA
Age: 31
Send a message via AIM to Vulkar
In your user CP, under edit options, switch your forum skin setting to either of the skins labeled "alternative"
Vulkar is offline   Reply With Quote
Old 2004-03-26, 08:59   Link #7
GHDpro
Administrator
*Administrator
 
 
Join Date: Jan 2001
Location: Netherlands
Age: 35
...as Vulkar mentioned -- try to set the skin to "Alternative" in the Control Panel.
This moves the whole menu (and pop-up menu's) to below the ads and should solve
the issue.

FYI, it would probably look quite ugly if I'd moved the forum logo down -- it is designed
to be the top part of the page - always.
GHDpro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 00:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.