AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 2004-03-30, 13:22   Link #1
husyk
Stupid Flanders! (Homer)
 
Join Date: Mar 2004
Location: Taxachussetts
Age: 30
Send a message via MSN to husyk Send a message via Yahoo to husyk
"xvidcore.dll not found", help!

I try to watch some videos in ".ogg" format, runs good most of time but playback gets corrupted, freezing, skipping, crashes, etc. Using Gspot, I found out that I'm missing xvidcore.dll. I currenlty have ACE Mega Codec pack installed on the system, its XP Pro w/SP1. How can I go to fix this?
husyk is offline  
Old 2004-03-31, 18:30   Link #2
husyk
Stupid Flanders! (Homer)
 
Join Date: Mar 2004
Location: Taxachussetts
Age: 30
Send a message via MSN to husyk Send a message via Yahoo to husyk
Well thanks to anybody who posted, I guess nobody. Anyway, thanks for the FAQ, well I couldn't get the codec fixed. But I'm using VideoLAN now, great player. Thanks for showing that.
husyk is offline  
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.