AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > General Chat

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2009-01-26, 13:22   Link #2481
Vexx
Obey the Darkly Cute ...
*Author
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: On the whole, I'd rather be in Kyoto ...
Age: 57
Quote:
Originally Posted by Cosmic Eagle View Post
Well that sucks
Or you could say it blows.... but that would be a terrible joke...
__________________
Vexx is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 15:55   Link #2482
devil may cry
owner of ebony and ivory
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: in the shadows wating for the time to strike
is their a way to have an avitar that isnt in the pree chosen ones?
devil may cry is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 16:24   Link #2483
Daniel E.
AniMexican!
*Moderator
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: Monterrey N.L. Mexico
Quote:
Originally Posted by devil may cry View Post
is their a way to have an avitar that isnt in the pree chosen ones?
User CP --> Settings and Options --> Edit Avatar

From there, simply select option 2: Upload Image From Your Computer.
__________________
Daniel E. is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 16:25   Link #2484
-KarumA-
(。☉౪ ⊙。)
*Author
 
 
Join Date: Jul 2004
Location: In Maya world, where all is 3D and everything crashes
Age: 27
Quote:
Originally Posted by devil may cry View Post
is their a way to have an avitar that isnt in the pree chosen ones?
lol there has always been that choice
in your change avatar screen pick Use custom avatar if you have one
then you can use two methods one is upload them here the other is use the url from another upload area like photobucket

Note: The maximum size of your custom image is 100 by 100 pixels or 50.0 KB (whichever is smaller).

just keep reckon with that and then you're cool

edit: darn you Daniel!
-KarumA- is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 16:36   Link #2485
devil may cry
owner of ebony and ivory
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: in the shadows wating for the time to strike
ok thank you that makes me happy now i can have dante as my avatar
devil may cry is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 18:22   Link #2486
devil may cry
owner of ebony and ivory
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: in the shadows wating for the time to strike
do any of you know how to sugest a new thread? i wnat one to be started about devil may cry.
__________________
wating for the right time to shoot, any demon will die at the sight of ebony and ivory. if not then rebellion will stop their lives.
devil may cry is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 18:41   Link #2487
Daniel E.
AniMexican!
*Moderator
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: Monterrey N.L. Mexico
Quote:
Originally Posted by devil may cry View Post
do any of you know how to sugest a new thread? i wnat one to be started about devil may cry.
If it's for the anime, there's already one here:

http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=36438

There's probably another thread(s) in the game section too.

Quote:
Originally Posted by -KarumA-
edit: darn you Daniel!
Happens all the time to me as well.
__________________
Daniel E. is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 18:45   Link #2488
devil may cry
owner of ebony and ivory
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: in the shadows wating for the time to strike
Quote:
Originally Posted by Daniel E. View Post
If it's for the anime, there's already one here:

http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=36438

There's probably another thread(s) in the game section too.



Happens all the time to me as well.
thanks alot!!
__________________
wating for the right time to shoot, any demon will die at the sight of ebony and ivory. if not then rebellion will stop their lives.
devil may cry is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 21:09   Link #2489
Cosmic Eagle
卍曼荼羅・無量大数
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: 大欲界天狗道
When making sig images, how do you put words on the image?
Cosmic Eagle is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-26, 22:56   Link #2490
ZephyrLeanne
On a sabbatical
 
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wellington, NZ
Age: 33
Quote:
Originally Posted by Cosmic Eagle View Post
When making sig images, how do you put words on the image?
By inserting text with Photoshop or Paint.
__________________
ZephyrLeanne is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 01:28   Link #2491
Vexx
Obey the Darkly Cute ...
*Author
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: On the whole, I'd rather be in Kyoto ...
Age: 57
Quote:
Originally Posted by devil may cry View Post
thanks alot!!
I'm going to strongly recommend you:
1) read the forum rules so you won't get smacked right off the bat.
2) always look for a thread that might work to post in rather than starting a new thread -- use the search tool.
3) learn to use the forum tools; like don't double post trivially - edit the existing post. There are times when a double post is necessary (e.g. new information about a series and you need to bump the thread).
__________________
Vexx is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 04:59   Link #2492
Cosmic Eagle
卍曼荼羅・無量大数
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: 大欲界天狗道
Quote:
Originally Posted by ShimatheKat View Post
By inserting text with Photoshop or Paint.
How do you do that with photoshop?
Cosmic Eagle is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 05:46   Link #2493
Daniel E.
AniMexican!
*Moderator
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: Monterrey N.L. Mexico
Check out this handy tutorial index that Cats put together back in FC!

http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=26533

Of course, if you want the quick answer then......

Quote:
Originally Posted by Cosmic Eagle View Post
How do you do that with photoshop?
With the type tool!

In Photoshop CS, is the one with the "T" icon on it.
__________________
Daniel E. is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 07:42   Link #2494
Cosmic Eagle
卍曼荼羅・無量大数
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: 大欲界天狗道
Quote:
Originally Posted by Daniel E. View Post
Check out this handy tutorial index that Cats put together back in FC!

http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=26533

Of course, if you want the quick answer then......



With the type tool!

In Photoshop CS, is the one with the "T" icon on it.
.....Durrrr, silly me.
Cosmic Eagle is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 08:30   Link #2495
ZephyrLeanne
On a sabbatical
 
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wellington, NZ
Age: 33
Quote:
Originally Posted by Cosmic Eagle View Post
.....Durrrr, silly me.
Given your age, it's nothing new... I guess you didn't receive any Photoshop training in school, no? I heard that it only was added into the Singapore curriculum 2 years after your batch... so yeah.

A question of my own: What's the reason of the name, Washington DC?
__________________
ZephyrLeanne is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 09:44   Link #2496
Cosmic Eagle
卍曼荼羅・無量大数
 
 
Join Date: Jan 2009
Location: 大欲界天狗道
Quote:
Originally Posted by ShimatheKat View Post
Given your age, it's nothing new... I guess you didn't receive any Photoshop training in school, no? I heard that it only was added into the Singapore curriculum 2 years after your batch... so yeah.

A question of my own: What's the reason of the name, Washington DC?
No. I largely work on it by experiment. I still don't receive formal training in it.
Cosmic Eagle is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 11:23   Link #2497
ganbaru
books-eater youkai
 
 
Join Date: Dec 2007
Location: Betweem wisdom and insanity
Quote:
Originally Posted by ShimatheKat View Post
A question of my own: What's the reason of the name, Washington DC?
The DC stand for District of Columbia, because that city of Washington is situated in this district ( and not in a state).
__________________

ganbaru is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 12:10   Link #2498
ZephyrLeanne
On a sabbatical
 
 
Join Date: Nov 2008
Location: Wellington, NZ
Age: 33
Quote:
Originally Posted by ganbaru View Post
The DC stand for District of Columbia, because that city of Washington is situated in this district ( and not in a state).
OK That I more or less know, but why Columbia? I don't see a state called Columbia in US... But I do see one in Canada...?
__________________
ZephyrLeanne is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-27, 13:08   Link #2499
ganbaru
books-eater youkai
 
 
Join Date: Dec 2007
Location: Betweem wisdom and insanity
It's not a state, only a district, they wanted to avoid some problem (which one I don't rembember ) by putting the White House and the Congress out of any state.

And by the way the state in Canada , is the province of Britich Colombia.
__________________


Last edited by ganbaru; 2009-01-27 at 13:10. Reason: adding information
ganbaru is offline   Reply With Quote
Old 2009-01-28, 22:41   Link #2500
klowny
OH NO
 
 
Join Date: May 2007
Location: New York
Age: 23
Another silly question: what's the difference from 1080i from 1080p? my tv is 1080i and i don't know the difference from 1080p
klowny is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
problem, q&a, questions, serious

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 15:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.