AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 2004-06-18, 12:42   Link #1
Gunjyr77
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Naruto Help

I want to start watching Naruto episodes by ANBU-AonE. But when I play them on WMP, I get sound but no video. I'm using Win2k and can't figure out why it won't play correctly with the Divx and Xvid codecs I have.
Gunjyr77 is offline  
Old 2004-06-18, 12:56   Link #2
fallen angel
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Mission Viejo, CA
Send a message via AIM to fallen angel
You should pm a mod to put this thread in the Playback help subforum, you'll probably get more help there.
fallen angel is offline  
Old 2004-06-18, 12:58   Link #3
monir
cho~ kakkoii
*Moderator
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: 3rd Planet
Wrong section of the forum to ask your question. Post your question in the Playback Help section of the forum to get your answer. One suggestion. Discard all codecs and download VLC player.
__________________
Eat and sleep! And Solace. Sig by RRW.
Space Brothers Executive member of the ASS. Ready to flee at the first sign of trouble.
monir is offline  
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 13:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.