AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Tech Support > Playback Help

Notices

 
 
Thread Tools
Old 2009-07-20, 16:13   Link #1
Zanarkand Princess
Junior Member
 
 
Join Date: Jul 2009
Subtitles missing?

I recently reinstalled the CCCP after a hard drive failure but now no subs will play on any fansubs with the mkv. file extension (I haven't tried any other file types) did I do something wrong when I installed it?
Zanarkand Princess is offline  
Old 2009-07-21, 22:49   Link #2
Mitch
aka Akatsuki
*Fansubber
 
 
Join Date: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by Zanarkand Princess View Post
I recently reinstalled the CCCP after a hard drive failure but now no subs will play on any fansubs with the mkv. file extension (I haven't tried any other file types) did I do something wrong when I installed it?
Did you install everything that was included on CCCP? Does the video play without the subs? Do you have vobsub on?
Mitch is offline  
Old 2009-07-25, 22:00   Link #3
npcomplete
Senior Member
 
 
Join Date: Dec 2008
Try in the CCCP Settings applet:

- Reset All Settings -> Apply
then:
- Re-Register Filters -> Apply

this is probably not needed, but try it twice
the reregistering of filters I think can help
npcomplete is offline  
 

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 19:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.