AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2009-09-23, 11:55   Link #1
hayate-sama
お姉さま、君はどこ
 
Join Date: Sep 2007
Location: Vietnam
Age: 22
Haali media spliter problem with win 7

I have just updated to win 7, every thing was fine until i tries to play Kemeko dx [thora]. their batch have separated OP and End but my player do not included them in the episode, it always run without problem on vista. I will download chihiro Asura crying to test, but have anybody faced this problem when using win 7
hayate-sama is offline   Reply With Quote
Old 2009-09-23, 15:00   Link #2
emptyeighty
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Are you using CCCP? If not read this sticky.
__________________
You can't just throw the law out the window...
emptyeighty is offline   Reply With Quote
Old 2009-09-23, 22:00   Link #3
hayate-sama
お姉さま、君はどこ
 
Join Date: Sep 2007
Location: Vietnam
Age: 22
Quote:
Originally Posted by emptyeighty View Post
Are you using CCCP? If not read this sticky.
I 'm using k-lite mega code
hayate-sama is offline   Reply With Quote
Old 2009-09-25, 13:42   Link #4
emptyeighty
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Quote:
Originally Posted by hayate-sama View Post
I 'm using k-lite mega code
I don't know anything about that, sorry
__________________
You can't just throw the law out the window...
emptyeighty is offline   Reply With Quote
Old 2009-09-25, 14:22   Link #5
-KarumA-
(。☉౪ ⊙。)
*Author
 
 
Join Date: Jul 2004
Location: In Maya world, where all is 3D and everything crashes
Age: 26
I'd get rid of the K-lite and get CCCP
-KarumA- is offline   Reply With Quote
Old 2009-09-26, 13:00   Link #6
hayate-sama
お姉さま、君はどこ
 
Join Date: Sep 2007
Location: Vietnam
Age: 22
well many people told me to use CCCP but somehow i dont like CCCP much, i still prefer K-lite, well i will wait for another update from K-lite and somehow this help me not to skip the OP so i dont know if this is a bad think or not but still want to know how to fix this, anybody have an idea ?

Last edited by hayate-sama; 2009-09-27 at 08:57. Reason: ok i have find out how to fix this, Moderator please close this topic
hayate-sama is offline   Reply With Quote
Old 2009-09-28, 00:32   Link #7
Daiz
Pioneer in Fansub 2.0
 
 
Join Date: Aug 2007
I suggest you switch from a bloated and broken solution (K-Lite) to a lightweight and working one (CCCP).
__________________
"A good user is remembered from his posts, not from his 160px tall animated 'pink flying unicorns' signature picture."
---
The Guide for best H.264 playback
Daiz is offline   Reply With Quote
Old 2009-09-28, 09:44   Link #8
hayate-sama
お姉さま、君はどこ
 
Join Date: Sep 2007
Location: Vietnam
Age: 22
Quote:
I suggest you switch from a bloated and broken solution (K-Lite) to a lightweight and working one (CCCP).
I still prefer K-lite, as i read through the guide on the CCCP wiki, i have to install bunch of other filters to play rmvb or mov file while i can install a K-lite mega package for all. My computer have an NVIDIA card and quad core processor so I don't have to worry much about the system power and haali render work perfectly fine on a NVIDIA card ( sorry ATI but you fail me this ), You can see the different when switching to haali render.

BTW: this problem turn up because haali usually turn on "try to open linked files" in its option but it didn't this time. So all i have to do is turn it on and everything back to they way it is
hayate-sama is offline   Reply With Quote
Old 2009-10-08, 16:47   Link #9
npal
I desire Tomorrow!
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sixth Layer of Celestia
Age: 32
Or you can just uninstall every codec pack and use KMplayer . Everything you want, you can tweak it to your needs. I especially like its orderly screenshot titles. The only thing I've installed extra is DirectVobSub cause for some mysterious reason it wouldn't let me take sub screenshots no matter which setting I used. After much experimentation I managed to find the right settings and I'm using it almost exclusively (keeping MPC-HC around just in case).
npal is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.