AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Download Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2004-08-01, 04:56   Link #1
Kingpincollector
Member
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: Las Vegas
Age: 34
Strange problem opening certain torrents! Please help!

Ok, this is something that just started happening to me the past few days. When I click on certain torrent links, instead of connecting me to peers/seeds, I get a strange file that opens in my browser that looks like HTML and scrambled programming code. Does anyone know what is causing this? And actually, I've noticed this happening now on a few other torrents as well. An example I could give you where this happens is when I try to open the torrent for Macross 7 Dynamite. Let me know if any of you can connect to that one. Any help on this would be appreciated.
Kingpincollector is offline   Reply With Quote
Old 2004-08-01, 13:05   Link #2
KeinikuSuki
鶏肉がとてもおいしい。
 
Join Date: May 2004
Send a message via ICQ to KeinikuSuki
Quote:
Originally Posted by Kingpincollector
When I click on certain torrent links, instead of connecting me to peers/seeds, I get a strange file that opens in my browser that looks like HTML and scrambled programming code.
This is actually the raw .torrent data. It contains the tracker's URL and the file hash data, not that you should care. Anyway you can fix that problem by Right Clicking the link and selecting "Save Target As". Once it's downloaded to your hard drive, drag it into an open instance of BitTorrent.

Alternatly you can download and install the greatest FREE web browser in existance, Mozilla FireFox. It never has a problem downloading .torrent file for some unknown reason. Of course, I'm slightly biased since I love it so much; it's up to you.
KeinikuSuki is offline   Reply With Quote
Old 2004-08-02, 03:26   Link #3
Kingpincollector
Member
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: Las Vegas
Age: 34
Thanks

Actually, I had already thought that by saving the target of the link, I could fix the problem, but it still does that to me anyway. I think I'll give firefox a try.
Kingpincollector is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.