AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Forum & Site Feedback

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2009-12-18, 03:51   Link #1
-KarumA-
(。☉౪ ⊙。)
*Author
 
 
Join Date: Jul 2004
Location: In Maya world, where all is 3D and everything crashes
Age: 26
avatars being cut off 1px on pages

on the forums: On my profile:



I don't know if anyone else sees this, but when I see my avatar on the forums there is 1px cut off from the right side ( D: my 1px black border is gone on that side)
But when I go to my profile it's back again

Not just with mine but several others also I see on the forums in various sections:
and only when you are on a topic page with all posts not an individual post itself

so you see it for example not here:
http://forums.animesuki.com/showpost...&postcount=522

but go to the page, see post 2 on it and you'll see 1px is gone:
http://forums.animesuki.com/showthre...=89139&page=27

or at least for me, I don't know if anyone else sees this
edit: yes my avatar is 100x100 I've used it before without having it cut
-KarumA- is offline   Reply With Quote
Old 2009-12-18, 05:33   Link #2
xris
Just call me Ojisan
 
 
Join Date: Jan 2003
Location: U.K. Hampshire
I don't see a problem with your av. I understand what you mean but your av looks normal on my browser.
xris is offline   Reply With Quote
Old 2009-12-18, 05:37   Link #3
-KarumA-
(。☉౪ ⊙。)
*Author
 
 
Join Date: Jul 2004
Location: In Maya world, where all is 3D and everything crashes
Age: 26
Quote:
Originally Posted by xris View Post
I don't see a problem with your av. I understand what you mean but your av looks normal on my browser.
strange..
I don't remember having this problem always either, but if other people don't see this then it isn't much of a problem
also since you mentioned browser, I use firefox
-KarumA- is offline   Reply With Quote
Old 2009-12-18, 05:51   Link #4
GHDpro
Administrator
*Administrator
 
 
Join Date: Jan 2001
Location: Netherlands
Age: 35
The only thing I can think of right now is that you might not be using the default zoom level.

Go to View > Zoom and select "Reset" or press CTRL-0 (zero) to reset the zoom level to the default level.
GHDpro is offline   Reply With Quote
Old 2009-12-18, 10:15   Link #5
-KarumA-
(。☉౪ ⊙。)
*Author
 
 
Join Date: Jul 2004
Location: In Maya world, where all is 3D and everything crashes
Age: 26
Quote:
Originally Posted by GHDpro View Post
The only thing I can think of right now is that you might not be using the default zoom level.

Go to View > Zoom and select "Reset" or press CTRL-0 (zero) to reset the zoom level to the default level.
aha that did the job
I remember a while ago that I had accidentally zoomed and that somehow I ended up with this but I figured it had always been like that

Thank you very much XD
-KarumA- is offline   Reply With Quote
Old 2009-12-19, 08:04   Link #6
SeijiSensei
AS Oji-kun
 
 
Join Date: Nov 2006
Location: Mucking about
Age: 64
Using zoom to enlarge the main AS home page creates a vertical bar artifact to the left of the mascot image in my version of Firefox. It only happens at fairly high magnification levels. Sometimes (like now) I'm using a widescreen TV to browse the Internet. When I zoom the text to large magnifications, I see the vertical bar.
__________________
SeijiSensei is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 17:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.