AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Download Help

Reply
 
Thread Tools
Old 2010-03-25, 23:47   Link #1
MrTerrorist
Takao Tsundere Cruiser
 
 
Join Date: Oct 2008
Location: Classified
Can't upload or downlaod files

For some weird reason, my Utorrent 2.0 won't upload the files i downloaded before or download the new files, as according to Utorrent there are no Seeds or Peers available, despite the fact they are in the animesuki front page. I check "Trackers" on those files and they all say it's status is offline (timed out).

Can somebody help me with this problem since i want to watch the latest Kimi ni Todoke episode and share it and seed it. Thanks.
__________________
MrTerrorist is online now   Reply With Quote
Old 2010-03-26, 04:52   Link #2
Blanchimont
Member
 
 
Join Date: Dec 2007
Location: The wonderful country of Finland^^
Try restarting router.

Do you have port forwarded? What color is the connection icon on the lower bar, should be green? Try changing port.

Try enabling encryption in the settings unless you already have it.

Any other applications using bandwidth running (like games etc)?

On a network with shared internet connection?
Blanchimont is offline   Reply With Quote
Old 2010-03-28, 02:35   Link #3
MrTerrorist
Takao Tsundere Cruiser
 
 
Join Date: Oct 2008
Location: Classified
Quote:
Originally Posted by Blanchimont View Post
Try restarting router.

Do you have port forwarded? What color is the connection icon on the lower bar, should be green? Try changing port.

Try enabling encryption in the settings unless you already have it.

Any other applications using bandwidth running (like games etc)?

On a network with shared internet connection?
I already restarted/change & save wireless settings. And it's still the same.

BTW how do i port forwarded? PS, my router is actually a Linksys model.
__________________
MrTerrorist is online now   Reply With Quote
Old 2010-03-28, 05:15   Link #4
Blanchimont
Member
 
 
Join Date: Dec 2007
Location: The wonderful country of Finland^^
I have A-Link, and that's a bit different router from Linksys, but here's a guide for Linksys I found.
Blanchimont is offline   Reply With Quote
Old 2010-04-21, 20:31   Link #5
Finalage
Member
*Author
 
 
Join Date: Apr 2010
Location: Somewhere in the dark recesses of my mind...
Age: 23
Quote:
Originally Posted by Blanchimont View Post
Try restarting router.

Do you have port forwarded? What color is the connection icon on the lower bar, should be green? Try changing port.

Try enabling encryption in the settings unless you already have it.

Any other applications using bandwidth running (like games etc)?

On a network with shared internet connection?
Typically, if you know the I.P Address for the Router, you can access it through the subnets. I think the default for a Linksys is 192.168.1.1? Also, if you have windows, you should have a program called : Broadcom Advanced Control Suite, or something like that, and that too, can let you access your router. I'd really suggest looking at the site that was given to you by Blanchimont, for that will be your main weapon, you can find your model by looking on the modem, but knowing Linksys, if it's of any decent age, it would have rubbed off, so use the Broadcom Control Suite if that has happened.
I can also link to this, which I'm not sure how useful it will be, but it's for opening ports on linksys.
Link.

Hope that helps you some.
__________________
Finalage is offline   Reply With Quote
Old 2010-04-28, 10:22   Link #6
MrTerrorist
Takao Tsundere Cruiser
 
 
Join Date: Oct 2008
Location: Classified
Never mind it's fixed. Turns out there was a problem with the ISP provider. But thanks 4 your help.
__________________
MrTerrorist is online now   Reply With Quote
Old 2010-04-28, 20:13   Link #7
Finalage
Member
*Author
 
 
Join Date: Apr 2010
Location: Somewhere in the dark recesses of my mind...
Age: 23
Gah, I'm glad you think so, but I felt kinda stupid after I checked up back on this topic on a different computer. My home one was too dark to see the dates on the posts. I thought I had posted on a dead topic after seeing them. ISP's can be a pain sometimes with their problems...

The more you know, the more annoying it is, for you can try more things to see if that is what's wrong, but if it is a problem with the ISP, then all your work is useless.

Cheers.
__________________
Finalage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
We use Silk.