AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2004-09-27, 23:01   Link #1
OMGINEEDPOT
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
prince of tennis eps 130

it just stops after 2mins error
anyone knows how to fix? or are they making a 2nd version...? because they already put out 131.
OMGINEEDPOT is offline   Reply With Quote
Old 2004-09-28, 00:17   Link #2
AnimeOni
Raid-the-mods
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sol System
It maybe that you have a corrupted or incomplete one. Just resume the torrent and it should do a hash checking to verify.

You can also check the CRC to see if it's correct. Find the torrent and compare the CRC (the 8 alpha-numeric code) with the CRC on your file.
________
Toyota motor engineering & manufacturing north america history

Last edited by AnimeOni; 2011-03-05 at 12:11.
AnimeOni is offline   Reply With Quote
Old 2004-09-28, 18:13   Link #3
MagusFyre
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
im not sure exactly what you meant with the CRC verify... but if you can help take it step by step maybe that would help...

but for me... all i have to do is just click on the file and i get this Microsoft Explorer error and i cant play the file at all... i even tried opening it with other players and it didnt work... im pretty computer illiterate but i have no clue what to do =\
MagusFyre is offline   Reply With Quote
Old 2004-09-29, 00:09   Link #4
KeinikuSuki
鶏肉がとてもおいしい。
 
Join Date: May 2004
Send a message via ICQ to KeinikuSuki
There is a handy thread titled "Is my file corrupt? How can I check?", but I know not everyone can read the stickies.

Here's the abstract.

1. Download CRCDropper.
2. Unzip the Program.
3. Start the program by double clicking it.
4. Drag file in question onto the open window. (Here's a picture

5. Wait. This could take a while if you have a slow computer.
6. Compare the numbers and letters in the box with the number and letter on the file. If they match, the file was downloaded properly.

As for the Explorer.exe error, that sounds like the old Xvid problem. Uninstall your Xvid codec or Codec pack (ie Nemo or K-lite++). Then install the newest version binary.
KeinikuSuki is offline   Reply With Quote
Old 2004-09-29, 05:27   Link #5
MagusFyre
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
It Worked!

Thanks a bunch. (dont think those instructions can get any easier lol)
MagusFyre is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 18:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.