AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Tech Support > Playback Help

Notices

 
 
Thread Tools
Old 2004-10-22, 21:03   Link #1
festosis
Member
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: Burke, VA
Age: 37
Naisho-TW Bleach-1

Im having trouble playing this in my mplayerc with the latest ffdshow pack. I get playback but its all choppy and slow, it plays fine in my windows media player 10. Any suggestions?
festosis is offline  
Old 2004-10-23, 18:23   Link #2
Enragin_Angel
ナマケモノ
 
Join Date: Jul 2003
I've had others report that mpc doesn't play our bleach very well. It seems mpc doesn't handle 120fps very well... For now, I recommend using mplayer2.exe or mplayer.exe.
Enragin_Angel is offline  
Old 2004-10-23, 22:03   Link #3
meingts
Member
 
Join Date: Mar 2003
Yeah...what you can do though is uncheck mplayerc's built-in AVI splitter, and it should play OK. (Hit O, go to Filters, and uncheck AVI Splitter.) In fact why not just uncheck all the built-in filters....
meingts is offline  
Old 2004-10-24, 02:19   Link #4
festosis
Member
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: Burke, VA
Age: 37
thanks that worked! what is the purpose of all those fillters if I don't need them checked?
festosis is offline  
 

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.