AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Tech Support

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2012-05-17, 21:21   Link #1
Wandering_Youth
lost in wonder forever...
 
 
Join Date: Mar 2003
Location: edge of my dream in the land of twilight...ZzzZzZ
Intel HD 4000 + Gigabyte Z77 UD5h problem...

I know this isn't exactly the right place to ask, but I was wondering if anyone has recently purchased a new Z77 Chipset motherboard along with one of Intel's Ivy Bridge CPUs.

I ask because I can't seem to get the CPU's Integrated GPU to work. To be more specific, my computer keeps on rebooting whenever I enable the IGPU. Does anyone else have this problem?
__________________
Wandering_Youth is offline   Reply With Quote
Old 2012-05-18, 18:57   Link #2
sa547
Senior Member
*Author
 
 
Join Date: Oct 2007
Location: Philippines
Age: 37
Have you tested the board using a spare PCI-E video card?

OBTW, looking at the board specs, there's a memory support list to the upper right, which should tell you what type memory you can use with this board. There are cases where users had crash problems with this board.
__________________
sa547 is offline   Reply With Quote
Old 2012-05-28, 00:44   Link #3
Wandering_Youth
lost in wonder forever...
 
 
Join Date: Mar 2003
Location: edge of my dream in the land of twilight...ZzzZzZ
Thanks for the reply. I figure what was wrong, I had a defective motherboard, I got a replacement and everything worked fine.
__________________
Wandering_Youth is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 17:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.