AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 2004-06-05, 03:22   Link #1
El_Webo
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Montreal, QC, Canada
Unhappy =S???Which Codec???=S

I recently Downloaded [L-E&IDE]_Initial_D_Fourth_Stage_Ep_01 but I encountered a problem while viewing it. Apperently the codec I normally use isn't working properly, so I was that someone could recomend a codec (that isn't DivX)
that would Fix this problem??? Anyone?!
El_Webo is offline  
Old 2004-06-05, 03:34   Link #2
NoSanninWa
Weapon of Mass Discussion
*Fansubber
 
 
Join Date: Feb 2003
Location: New York, USA
Through much trial and error, tested upon countless newbies (who don't know how to read the "sticky" important threads) we have found a simple and quick solution that will fix at least 98% of all problems that we see. I expect it will work on your problem as well.

Uninstall all your codecs. Trust me. All of them:
Uninstall DivX.
Uninstall XviD.
Uninstall ffdshow.
Especially uninstall any Codec packs, They are Evil!

Download and install ffdshow. You'll find it listed as [Level 1] on the Media Configuration Guide.
__________________

There's not that fine a line between willing suspension of disbelief and something just being stupid.
NoSanninWa is offline  
Old 2004-06-06, 01:14   Link #3
El_Webo
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Montreal, QC, Canada
Thumbs up thanks

Quote:
Originally Posted by NoSanninWa
Through much trial and error, tested upon countless newbies (who don't know how to read the "sticky" important threads) we have found a simple and quick solution that will fix at least 98% of all problems that we see. I expect it will work on your problem as well.

Uninstall all your codecs. Trust me. All of them:
Uninstall DivX.
Uninstall XviD.
Uninstall ffdshow.
Especially uninstall any Codec packs, They are Evil!

Download and install ffdshow. You'll find it listed as [Level 1] on the Media Configuration Guide.
thanks for the help I'll be reading those "sticky" important threads to avoid hassling you guys in the future the help was much appreciated and was a complete success thanks again
El_Webo
El_Webo is offline  
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
We use Silk.