AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Tech Support > Playback Help

Notices

 
 
Thread Tools
Old 2004-06-10, 06:32   Link #1
DigitalKitty
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Age: 27
Send a message via AIM to DigitalKitty Send a message via Yahoo to DigitalKitty
.AVI troubles

Ok, here's my trouble with the .AVI files. I recently downloaded the Naruto 2-4 episodes, and they appeared to have downloaded correctly. When I tried to play them, I kept getting that error message saying the appropriate decompressor was unable to be downloaded. I found your post here about that problem, and I downloaded the level 1 fdd_show file thing and installed it. When I went to go play it again, I didn't get the error anymore, but for some reason, the video would show a "snapshot" of somewhere in the middle of the opening theme and freeze there, and the music would play as normal. Is this a problem with the files? or my computer? Any advice would be very helpful! Thank you much!
DigitalKitty is offline  
Old 2004-06-10, 07:30   Link #2
_Sin_
Member of the Year 2004!
 
Join Date: Apr 2004
Location: "And if thou doest not well, _Sin_ lieth at the door."- Genesis 4:7
Age: 30
Quote:
Originally Posted by DigitalKitty
Ok, here's my trouble with the .AVI files. I recently downloaded the Naruto 2-4 episodes, and they appeared to have downloaded correctly. When I tried to play them, I kept getting that error message saying the appropriate decompressor was unable to be downloaded. I found your post here about that problem, and I downloaded the level 1 fdd_show file thing and installed it. When I went to go play it again, I didn't get the error anymore, but for some reason, the video would show a "snapshot" of somewhere in the middle of the opening theme and freeze there, and the music would play as normal. Is this a problem with the files? or my computer? Any advice would be very helpful! Thank you much!
Installing ffdshow is the right way to go, but did you uninstall every other codec as well? Doesn't seem so ^_^

That's what to do:
Uninstall every video codec incl. ffdshow
Install ffdshow from the stickied thread
Hopefully it should work now. If not, use GSpot on the file and see if the necessary codecs are installed.
__________________
There is a little known provision in the Forum Rules that explicitly allows a moderator to remove any signature image that they believe to be inappropriate for any reason. That did not happen in this case because _Sin_ is so boring that he never even had a signature to remove anyway. So why is this text here? To attract attention of course - isn't that what a signature is for?
You can still find my Azureus Download Guide here

By all means, make sure to read this.
_Sin_ is offline  
 

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 19:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.