AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Download Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2006-09-17, 12:50   Link #1
Iewuutiaa
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Cannot render the file

When i when im going to downloud the anime, by clickink save, then it's say CANNOT RENDER THE FILE...
Why the heck IS THAT????
Plz HELP

Last edited by Iewuutiaa; 2006-09-20 at 06:08.
Iewuutiaa is offline   Reply With Quote
Old 2006-09-17, 13:17   Link #2
Medalist
Infie
*Fansubber
 
 
Join Date: Jul 2006
Location: Texas
Use better spelling and Saving it means it'll be saved to your comp. but if it says directly after then thats a corruption with the link most of the time. But then also there are times where your comp just can't read the link or the file.

maybe a screenshot would help in this understanding.
Medalist is offline   Reply With Quote
Old 2006-09-17, 18:06   Link #3
DWKnight
Torrent Goon
 
Join Date: Nov 2003
Send a message via ICQ to DWKnight Send a message via AIM to DWKnight Send a message via MSN to DWKnight Send a message via Yahoo to DWKnight
And it could be that your media player is trying to render the .torrent file (which it simply can't do) and you need to save the .torrent, run it through a torrent client and then use the output file from that in your media player.
DWKnight is offline   Reply With Quote
Old 2006-09-18, 07:58   Link #4
Iewuutiaa
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
So what program i have to instal???
Iewuutiaa is offline   Reply With Quote
Old 2006-09-18, 08:22   Link #5
GHDpro
Administrator
*Administrator
 
 
Join Date: Jan 2001
Location: Netherlands
Age: 35
Nothing.

If it's a ".torrent" file you downloaded, then rename the file so that it has a .torrent extension.
As BitTorrent clients only look at the contents of a file, you could rename the whole file
to "test.torrent" or something and it should still work.

If even after renaming Windows still tries to start a video player rather than your BT client
when double-clicking the file, try starting your BT client first and then open the file using
the File -> Open menu (or by whatever other means you can open the file from within the client).
GHDpro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.