AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2007-01-15, 11:59   Link #1
Kite14r2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Question .MKV problem

The video plays and the sound is fine but the video keeps delaying and skipping. I have CCCP and looked at a lot of other threads but they didn't help me. This only happens for .MKV files.
Kite14r2 is offline   Reply With Quote
Old 2007-01-15, 12:09   Link #2
xris
Just call me Ojisan
 
 
Join Date: Jan 2003
Location: U.K. Hampshire
More detail required. Give some examples of the problem files and give some indication of your set-up (how old is you PC, CPU, etc.).

Are you sure you do not have additional codecs installed (such as KLite, that can cause such problems) and are you sure you are uptodate with a recent version of CCCP.
xris is offline   Reply With Quote
Old 2007-01-15, 12:13   Link #3
Kite14r2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
The problem files are all and only .MKV files. My PC and everything on it is 2 years old. No, I don't have any other codecs installed. And yes, I just reinstalled the most recent CCCP.
Kite14r2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.