AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > Anime Discussion > Current Series > One Piece

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2004-02-10, 01:08   Link #1
Imaginer
WTFBBQ?
 
 
Join Date: Jun 2003
Something that I just now noticed

K-F actually took out the japanese credits in the opening and ending of episodes after 62

Just something random.
Imaginer is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-10, 01:10   Link #2
Imaginer
WTFBBQ?
 
 
Join Date: Jun 2003
Also, their 66 and 67 endings are corrupted. I tried to torrent them again but it seems that the seeders are supplying files with corrupt endings.
Imaginer is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-10, 23:13   Link #3
Lord Raiden
Uber Coffee for da win!
 
 
Join Date: May 2003
Location: Middle of insanity
I never had that problem. Then again, the new BT client (the default one, not one of the clones) had a really sh**ty CRC engine. I've ended up getting some whacked out downloads because of it and had to re-download again to fix the issue. Try using one of the clone clients and see if that helpsl
Lord Raiden is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-10, 23:37   Link #4
Imaginer
WTFBBQ?
 
 
Join Date: Jun 2003
Quote:
Originally Posted by Lord Raiden
I never had that problem. Then again, the new BT client (the default one, not one of the clones) had a really sh**ty CRC engine. I've ended up getting some whacked out downloads because of it and had to re-download again to fix the issue. Try using one of the clone clients and see if that helpsl
I am using Shadow 5.8.8, what else is recommended?
Imaginer is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-11, 00:22   Link #5
dythim
dythim
 
Join Date: Nov 2003
There was a minor codec issue with those eps, I think ffdshow-alpha played them both fine, but other xvid versions didn't.
__________________
Part of the One Piece Forum Shichibukai. Captain of the Fansub Kaizokudan.
dythim is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-11, 00:52   Link #6
Imaginer
WTFBBQ?
 
 
Join Date: Jun 2003
Quote:
Originally Posted by dythim
There was a minor codec issue with those eps, I think ffdshow-alpha played them both fine, but other xvid versions didn't.
thanks for that tip. it plays like a charm now
I have to make note of it when i burn it
Imaginer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 14:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.