AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 2004-01-01, 15:40   Link #1
Cucumbersalad
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Age: 32
Question OGM problem: sound only from the left channel

Does anyone know why pretty much every OGM file has the audio coming from the left channel only (I've got a wireless transmitter for my headphones and it shows the channel input as bouncing bars and it only shows that there's sound coming from the left channel)? How can I fix this?

I've tried with both Media Player Classic and BSPlayer (latest versions of both) and the same thing happens.
Cucumbersalad is offline  
Old 2004-01-17, 14:04   Link #2
mnl
Inactive Member
 
Join Date: Jan 2004
I have pretty much the same problem, the funny thing is that it occurred to me only after reinstalling my PC, I had no problem before. I would appreciate if anyone could help. I am going to try some more things by myself and in case I find a solution I'll post it here.
mnl is offline  
Old 2004-01-17, 14:08   Link #3
mnl
Inactive Member
 
Join Date: Jan 2004
OK, problem found

I was using OggDS 0.9.9.6 . I switched to 0.9.9.5 (http://www.vorbis.com/files/1.0/tobias/OggDS0995.exe) and now it works on both channels.

Bye.
mnl is offline  
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 18:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.