AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Tech Support

Reply
 
Thread Tools
Old 2007-08-17, 22:18   Link #1
KiNA
Kira_Naruto, the ecchi
*Graphic Designer
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: http://www.exciting-tits.com/
A very confusing thing..

There's one computer at my place that really puzzled me up. Everything is fine at one time and not fine at another. I thought it was the plug, took the whole thing on another.. I even dissassembled the whole thing. No change, I hear the HD boot, but the monitor remains black, like there are no signal at all, There are appearantly no problem whatsoever, I even brought it to 2 different hardware stores (thinking that its problem are out of my league), all boot up with no problem .. Yet, still the problem persist. Does anyone even have any ideas?

Secondly, that computer also suffer DHCP problem. I set that computer to access the internet through LAN. but now (when its up, that is) the subnet mask remains 255.255.0.0 (unlike other computer on LAN which subnet mask are the normal 255.255.255.0) .. Ipconfig /flushdns then ipconfig /renew didnt work =/

The comp is WinXP SP2.
__________________
“This be the realest shit I ever wrote.” ~Tupac
So very dead right now.. but still breathing thank you.
Top 4 Manga Waifu
>> Tsukiumi
>> Saeko Busujima
>> Himuka
>> Yui Kotegawa


KiNA is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 00:13   Link #2
Tiberium Wolf
Senior Member
 
 
Join Date: Dec 2004
Location: Portugal
Age: 34
BTW, did you even changed hardware to see if the problem was any of them? Like the cables, video card and monitor? Disassembling and assembling back won't do any good if 1 component is working bad.

You said you brought to 2 diff stores... what did they say ?
__________________
Tiberium Wolf is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 00:21   Link #3
KiNA
Kira_Naruto, the ecchi
*Graphic Designer
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: http://www.exciting-tits.com/
Thats the puzzling thing.. Both stores unable to find anything wrong with it.
__________________
“This be the realest shit I ever wrote.” ~Tupac
So very dead right now.. but still breathing thank you.
Top 4 Manga Waifu
>> Tsukiumi
>> Saeko Busujima
>> Himuka
>> Yui Kotegawa


KiNA is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 04:03   Link #4
grey_moon
Yummy, sweet and unyuu!!!
 
 
Join Date: Dec 2004
Does the monitor remain black from the very beginning or does the bios information appear on boot?
__________________
grey_moon is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 04:09   Link #5
KiNA
Kira_Naruto, the ecchi
*Graphic Designer
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: http://www.exciting-tits.com/
Remains black.

Monitor was tested fine on other computer.
__________________
“This be the realest shit I ever wrote.” ~Tupac
So very dead right now.. but still breathing thank you.
Top 4 Manga Waifu
>> Tsukiumi
>> Saeko Busujima
>> Himuka
>> Yui Kotegawa


KiNA is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 04:10   Link #6
hobbes_fan
You could say.....
 
 
Join Date: Apr 2007
Ok hardware specs would be good. Are you using onboard video or a video card? Is your monitor working with another PC? Deal with that first. You can't fix DHCP issues without a monitor to see what you're doing.
hobbes_fan is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 04:12   Link #7
KiNA
Kira_Naruto, the ecchi
*Graphic Designer
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: http://www.exciting-tits.com/
Onboard video card.
__________________
“This be the realest shit I ever wrote.” ~Tupac
So very dead right now.. but still breathing thank you.
Top 4 Manga Waifu
>> Tsukiumi
>> Saeko Busujima
>> Himuka
>> Yui Kotegawa


KiNA is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 05:31   Link #8
Tiberium Wolf
Senior Member
 
 
Join Date: Dec 2004
Location: Portugal
Age: 34
Quote:
Originally Posted by Kira_Naruto View Post
Thats the puzzling thing.. Both stores unable to find anything wrong with it.
What did you take to those stores? Just the case? If they didn't find anything wrong with it them it must have been 1 of the things that you didn't take to the store that is broken.
__________________

Last edited by Tiberium Wolf; 2007-08-18 at 15:22.
Tiberium Wolf is offline   Reply With Quote
Old 2007-08-18, 05:52   Link #9
TakutoKun
Mew Member
*IT Support
 
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ontario, Canada
Age: 29
Does your computer pass POST? Does it start up, and begin loading Windows? If not, then the video card/internal video is the problem.

The LAN - is it also onboard? I am starting to worry if the video and LAN are onboard and not working properly.
TakutoKun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
We use Silk.