AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Tech Support

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2004-01-21, 19:00   Link #1
breed
Junior Member
 
 
Join Date: Mar 2003
Location: Germany
Age: 33
driverprobs GeForce2 TI 450

i just installed windows2k and servicepack4. after that i installed the detonator-driver from NVidea, but after the restart the pc freezes with a funny 16colors random-pixel-image after the loading-screen. in vga-modus i looked into the device-manager and windows says there are no errors with the grafic-driver... i tryed the forceware-driver also, same error, an old detonator (v23.xx) same error... if anyone has any suggestion, plz answer, cause surfing and watching anime with 800x640//16colors isnt fun -_-
__________________
Als die Stern die Speere senkten, und mit Tränen Himmel tränkten, freut er da des Werkes sich? Schuf er, der auch das Lamm schuf, Dich?
breed is offline   Reply With Quote
Old 2004-01-21, 19:13   Link #2
ElvenPath
a step away from heaven
*Moderator
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: U.K. London
I recommend you uninstall SP4, that could solve your problem. If you can't remove it, i'm afraid you'll have to reset your system.
__________________
I want a unicorn.
ElvenPath is offline   Reply With Quote
Old 2004-01-22, 01:16   Link #3
Forse
r00t for life
 
Join Date: Jun 2003
Location: /dev/null
nvidia drivers reset resolution/colors after you restart (after install), but you should be able to switch them back on.
__________________
Forse is offline   Reply With Quote
Old 2004-01-22, 04:20   Link #4
Cruzz
Europeon
 
 
Join Date: Dec 2003
Location: Yurup
Age: 27
Quote:
Originally Posted by breed
i just installed windows2k and servicepack4. after that i installed the detonator-driver from NVidea, but after the restart the pc freezes with a funny 16colors random-pixel-image after the loading-screen. in vga-modus i looked into the device-manager and windows says there are no errors with the grafic-driver... i tryed the forceware-driver also, same error, an old detonator (v23.xx) same error... if anyone has any suggestion, plz answer, cause surfing and watching anime with 800x640//16colors isnt fun -_-
Try installing the AGP driver for your motherboard. The one you need depends on the manufacturer of the northbridge chipset.

As I don't know what kind of machine you have, here's a few possibilities:
VIA: http://www.viaarena.com/?PageID=300
Nvidia: http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13
SiS: http://download.sis.com/index_step2_...ry=5&x=20&y=10
AMD:http://www.amd.com/us-en/Processors/...1_2336,00.html

Last edited by Cruzz; 2004-01-22 at 09:19.
Cruzz is offline   Reply With Quote
Old 2004-01-22, 09:01   Link #5
breed
Junior Member
 
 
Join Date: Mar 2003
Location: Germany
Age: 33
thx cruzz, ill try that.

edit: didnt work... still the same problem after installing the forceware 53.04
__________________
Als die Stern die Speere senkten, und mit Tränen Himmel tränkten, freut er da des Werkes sich? Schuf er, der auch das Lamm schuf, Dich?

Last edited by breed; 2004-01-22 at 11:00.
breed is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.