AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2007-12-08, 23:03   Link #1
Starlord
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Age: 43
Question I Shot something .....

Hi to all,

i have a very strange Error..

I think i shot some Codex but i dont know how or why...
It began as i installed some Codex for my TV Card...
after that all Movies became that Green Blurr flickering...
so i decidet to reinstall all but now...

My Problem is, if i klick a movie i get black screen only sound...

Strange on that Error is..

if i klick a movie , one Window --- Black Screen only sound
if i klick a second Movie, second Window --- Screen and Sound are Fine

i exprimented around alot, since then i got it running on Zoomplayer
everything, works here (set it to VMR9)...
Media Player Classic works fine...


but...


The Error stille happens on, Media Player and PowerDVD

and its anoying to click some DVDs twice to keep them Running...

hope someone have a Clue how to fix this...

Reinstalling Zoomplayer, VLC and CCCP didnt fix the Problem...
__________________
you think i have an bad spelling
UR Dam Right, how you know
Englisch isnt my Motherlanguage ;-)

Last edited by Starlord; 2007-12-08 at 23:05. Reason: forgott email send
Starlord is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.