AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Forum & Site Feedback

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2004-01-31, 18:29   Link #1
Biohazard
-kanashii~desu-
 
Join Date: May 2003
Location: Germany
Age: 28
Send a message via ICQ to Biohazard Send a message via MSN to Biohazard
Problems?

I'm encountering problems with the avatars currently.
Some avatars ( even if they should be loaded into the cache ) are only a red-X , some other pics work, and for like 5 minutes i couldn't acess general chat... giving me a database error...



General chat is working fine now, but i still have problems with the avatars, some show and some others dont.
If i right click them and say "show picture" it works fine too, but when i reload the page they are a red-x again...

Anyone else having problems of this sort?
Biohazard is offline   Reply With Quote
Old 2004-01-31, 18:57   Link #2
Superchop
Lord Sesshoumaru
 
 
Join Date: Nov 2003
Location: "Post a Photo of Yourself!" Thread
I sometimes have a similar problem....once in a while when i come on every little icon is a red x...if i open a page in a thread the same thing happens...ava's, sig's, and every button is a red x...but whenever this happens i just close out of all my internet pages wait a bit (and sometimes restart my pc depending on what i was doing) and reload...and it almost always goes back to normal and those few times it doesn't is when i restart the pc...

This usually happens when i used up all my resources (keep in mind i have a pretty old pc -_-) so it doesn't bother me all that much cause i know it's on my end...
__________________

SENIOR MEMBER 2 OF
"The so exclusive club, you cannot join, umm err, club!"

-established Oct 26, 2003-

Hate goes out to any imitations, relation, or blatant wanna-be of stated club
- The ONE and ORIGINAL -
Superchop is offline   Reply With Quote
Old 2004-01-31, 19:11   Link #3
Biohazard
-kanashii~desu-
 
Join Date: May 2003
Location: Germany
Age: 28
Send a message via ICQ to Biohazard Send a message via MSN to Biohazard
Well its not the buttons, its just that a few avatars don't show, and since i havn't changed anything in my settings lately ... its kinda wondering me...

What i am/was doing while my pc was running: Bittorrent, Photoshop, Winamp, Chat Programs, Firewall, Daemon Tools, Games...everything O.o

Havn't rebooted in a while now ... still, pc is running fast and stable...look at the uptime...

(i have an Pentium 3, 1 ghz, Geforce 2 GTS and 512 MB ram, in case thats important to the problem ... )
Biohazard is offline   Reply With Quote
Old 2004-02-01, 08:10   Link #4
GHDpro
Administrator
*Administrator
 
 
Join Date: Jan 2001
Location: Netherlands
Age: 35
Avatars are loaded from the forum database just like threads etc.

With this fact in mind, take this other thread in consideration:
http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=6369
GHDpro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.