AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > AnimeSuki & Technology > Playback Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2009-04-11, 07:51   Link #1
Cynor
SS Bombardment Mage
 
 
Join Date: Aug 2006
Location: Midchilda
Age: 28
Weird Audio Problems

So like the title says I'm having a weird audio problem... for some reason it seems like different files (from the same series/group) are having different output levels from episode to episode. One episode will be soft, then another loud, and every now and then there is one where the audio just plain out doesn't work well and is very choppy... Could this just be the group experimenting with different audio encodes or something? And if so anything I can do to maybe normalize it and get the choppy unchoppy?

Edit: PC specs just in case it matters...

ATI Radeon 3650 512
1gig DDR2 675
Intel Core 2 Duo E6300

Pretty much 99% of the files run fine, even with lots of action and effects and such. Just every now and then I get something like this and it's really annoying.. so I'm just wondering like I said above. Running latest CCCP and audio (realtek) drivers also, although like I said with 99% of files playing just fine...
__________________

We will always exist before our Mistress of the Night Sky, Hayate

Last edited by Cynor; 2009-04-11 at 08:06.
Cynor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.