AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Tech Support > Playback Help

Notices

 
 
Thread Tools
Old 2009-05-10, 03:50   Link #1
-KarumA-
(。☉౪ ⊙。)
*Author
 
 
Join Date: Jul 2004
Location: In Maya world, where all is 3D and everything crashes
Age: 27
Something strange with some mp4 episodes

Usually I burn things to DVD and then I let my DVD player play the episodes, however since it was unable to play some mp4 files I was forced to play and watch them on my computer, now this si what happened

when I open them in WMP I have no sound, however when I play them in VLC I have no screen but only audio, anyone have any clue on what is going on here ?

Yes I use CCCP and I checked the other discs, done by the same group and same extension, and they work fine it is just these 5 episodes that were burned together on a data disc with avi files
I don't even think the audio codec is being loaded as I only see a ffdshow video encoder showing up when I play it

Edit:

Nevermind, I've solved the problem apperantly Nero had installed a MP4 codec which clashes with CCCP
Damned Nero, doesn't even let me know that it has codecs installed, anyway problem solved by a simple CCCP re installation

Last edited by -KarumA-; 2009-05-10 at 04:03.
-KarumA- is offline  
Old 2009-05-10, 16:02   Link #2
emptyeighty
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Drop the huge pile of redundancy that is Nero and use ImgBurn instead.
__________________
You can't just throw the law out the window...
emptyeighty is offline  
 

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
We use Silk.