AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > General > Forum & Site Feedback

Reply
 
Thread Tools
Old 2010-06-05, 20:54   Link #1
Rising Dragon
Goat Herder
*Author
 
 
Join Date: Jun 2008
Location: The middle of the Middle of Nowhere
Age: 26
Site coding no longer working for me

For some reason, the notification drop-down menu for this forum isn't working for me anymore. Also, I can't double-click the yellow box symbols on the main page to mark forums as read--while it does indeed mark them as read, it redirects me into the miscellaneous thread lists for the section if its in the Current or Old lists.
__________________
Rising Dragon is online now   Reply With Quote
Old 2010-06-06, 01:29   Link #2
felix
sleepyhead
*Author
 
 
Join Date: Dec 2005
Location: event horizon
The mark forums as read works fine for me. Did you install noscript or some addon/antivirus/program that might have blocked scripts on this site? Do other sites still work?
__________________
felix is offline   Reply With Quote
Old 2010-06-06, 01:58   Link #3
Rising Dragon
Goat Herder
*Author
 
 
Join Date: Jun 2008
Location: The middle of the Middle of Nowhere
Age: 26
Quote:
Originally Posted by felix View Post
The mark forums as read works fine for me. Did you install noscript or some addon/antivirus/program that might have blocked scripts on this site? Do other sites still work?
Other sites still work fine, and no, I haven't downloaded anything at all today, and I've set my antivirus programs to tell me before I allow updates to them. I asked around to see if anyone else was having the problem, and it seems to be just me.
__________________

Last edited by Rising Dragon; 2010-06-06 at 03:25.
Rising Dragon is online now   Reply With Quote
Old 2010-06-06, 04:58   Link #4
GHDpro
Administrator
*AnimeSuki Site Staff
*Moderator
 
 
Join Date: Jan 2001
Location: Netherlands
Age: 35
The problem might be some improperly cached Javascript.

Try clearing your browser cache. Also check if the same problem happens in another browser (if you have one installed).
GHDpro is offline   Reply With Quote
Old 2010-06-06, 05:07   Link #5
Rising Dragon
Goat Herder
*Author
 
 
Join Date: Jun 2008
Location: The middle of the Middle of Nowhere
Age: 26
Quote:
Originally Posted by GHDpro View Post
The problem might be some improperly cached Javascript.

Try clearing your browser cache. Also check if the same problem happens in another browser (if you have one installed).
Its working fine in IE. Not in Firefox, which is my default browser.

EDIT: Clearing the cache seems to have done the trick. Thanks for the help.
__________________
Rising Dragon is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 23:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
We use Silk.