AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > Moci

Notices

Conversation Between Moci and izmosmolnar
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 23
 1. Moci
  2009-10-09 02:36
  Moci
  Sok sikert a projecthez! Azokat én is nézem, sőt, a 11eyes, no meg a Darker2 is a listán van.
  Nekem eddig tetszik a Nyan Koi!, bár még várok pár részt a teljes véleménnyel.
  Majd talán jövő tavasszal kapunk egy erős szezont... az idei úgyis szar volt, de kegyetlenül.
 2. izmosmolnar
  2009-10-08 11:41
  izmosmolnar
  Üdv errefele ismét . Köszi. Ez a nemrég elolvasott és kedvencemmé vált Visual Novel/Kalandjáték extráiból lett kivágva. Annyira nagyon beleszerettem abba játékba, hogy most managelgetek egy ilyenféle fordítás projektféleséget úgyamennyire lehet. Az Avatar meg és a Signature a föhösnö a játékból.

  Hát jó fos egy szezonnak tünik. Seitokai no Ichiziont néztem az viszonylag jónak igérkezik szerintem, meg az 11 Eyest is tutira fogom nézni, mivel érdekelt voltam az eredeti VNben (annyira azért nem, hogy el is kezdjem olvasni mondjuk).
  Ezeken kívül meg a Romance of the Three Kingdoms, és a Shin Koihime még az amit szeretnék nézni majd. A többi az nem igen hozott lázba, de majd ha hallok jókat valamelyikröl akkor belepislantok azokba a sorozatokba (eddig még nem igen volt rá példa mondjuk).
  Szomorkás is vagyok emiatt a gyenge felhozatal miatt, mert az egyedüli anime ami nem fejezödött be az elözö szezonból és én követem az az FMA: Brofist, és az Umineko.
 3. Moci
  2009-10-08 06:04
  Moci
  De rég jártam erre! Jó az avád, miből van?
  Az újak közül nézel/néztek valamit? Én jelenleg a Bantorra, Nyan Koi, Sacred Blacksmith trióval vagyok el. Egyik sem rossz, bár világmegváltás nem lesz, az fix.
 4. Moci
  2009-08-13 15:30
  Moci
  Hát igen, az kicsit furcsa ott az a szerelem.
  Reménykedtem benne, hogy több szerepe lesz, megérdemelné.
  Úgy néztem, hogy a neten is szeretik, csak nincs sok nagy kép róla. Viszont cosplayt nem is egyet láttam!
  Ha buzis, akkor felejtős lesz, az fix.
 5. izmosmolnar
  2009-08-13 15:13
  izmosmolnar
  Hehe ez aranyos volt. "Nem látod, hogy gyesznyót vágok?"
  A 10 epizódban jelenik meg elöször amúgy, és egy olyan 2x, 3x, 4x van még jelenése. Kár nem adnak rá több hangsúlyt (esetleg még a második VHba is betehetnék), különösen hogy ö az egyike a ritka nönemüeknek a sorozatban. Ez az oka, hogy most felfüggesztettem a második évad megkukkantását, mert az utolsó pár rész amit láttam az igencsak olyasfélének tünt mintha melegek lennének (vagy legalábbis elég meleg aláfestést véltem látni), én meg azzal úgy vagyok hogy köszi nem kérek ilyet az animumban. Majd végigmaratonozom majd ha vége lesz és letom szedni az egészet egy batchként, mert azért néha vicces volt. Kár, hogy a vége felé már nem igen volt a történelmen a hangsúly.
  És jah, ez az odaadó szeretet Ausztria és MO között szerintem nem túl valószerü, legalábbis kicsit ellentétes azzal ahogy nekem tanították anno a történelmet.
 6. Moci
  2009-08-13 14:53
  Moci
  Üdv!
  Nem tudod, hogy Hungary kb. mikor bukkan fel rendesen a Hetalia-ban? Próbálom ismerőst győzködni, hogy legyen valami wall róla... Amúgy örülök, hogy a topicjában kicsit tájékoztattad a népet, rájuk fért bőven.
  Ez meg a real Hungary: http://araki-chan.deviantart.com/art...Face-132940543 Beszarás jó!
 7. Moci
  2009-07-08 01:34
  Moci
  De bele ám! Az is elég jónak tűnik, az op különösen tetszik!
  Ami még bejövős, az a Saint Seiya The Lost Canvas. Sajnos eléggé elhúzzák, mivel alig-alig csepeg a blúréj/dvd a népnek, de ez van.
  El voltam tűnve pár napig, de ugye a betonozás, építkezés nem egyszerű munka... lassan valami jobban kellene találnom már.
 8. izmosmolnar
  2009-07-08 01:31
  izmosmolnar
  Needless az valami hihetetlenül egy klisé valami lett szerintem. Átpörgettem első részt, hátha lesz jobb, de aztán feladtam. Kötve hiszem fogok belöle még egyszer bele kukkantani.
  A Canaan az baromijó szerintem is. Remélem nem csak 13 epizód lesz majd.
  Uminekoba belenéztél amúgy?
 9. Moci
  2009-07-08 01:20
  Moci
  No én is megnéztem a Needless első részét. Hát... fail számomra. Nem nagyon fogott meg, valahogy gagyi az egész.
  Viszont a Canaan kellemes csalódás volt! Meglepően jó karakterek, izgalmas sztori, szép grafika, sok lány... WIN!
  Maria lesz a kedvenc, szívesen összebújnék vele valahol... :3
 10. izmosmolnar
  2009-06-30 11:06
  izmosmolnar
  Ez a bajom az OVAkkal igazándiból, mert mindegyiknek egy DVD ára van, szal nem szivesen venném meg öket, de ugyanakkor nem is érintik a storyt igazán, és szinte csak mintha fanservicet akarnának csak gerjeszteni. Frankón egyedül a Higurashi Rei OVAval vagyok elégedett talán eddig közülük.
  én feladtam tayutamát is valamikor 8-9 epizód után, nagyon gyengécske adaptáció szerintem. A jaték H-grafika az eszméletlenül jól kidolgozott, de az az animáció... És hát úgy összepróbálták tenni az összes "route"-ot, hogy ilyen elkapkodott kiforratlan dolog lett szerintem.
  Eh, én már nem szoktam használni msnt :/ . Nem tettem már fel utolsó windows reinstall után újra, annyira megutáltam elötte. Facebookon be van építve azt kb mindenki inkább azt használja akit ismerek, aki nem azt meg jól rá lett uszítva.

All times are GMT -5. The time now is 00:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
We use Silk.