AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > willyvereb

Notices

Conversation Between willyvereb and Moci
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 17
 1. Moci
  2009-10-14 04:01
  Moci
  Mizuno aranyos, de nekem akkor sem ő a kedvencem. Remélem lesz Kanako maid figura.
  Én is baromi lusta vagyok általában, így sok minden elmarad, kimarad...
  Mangából csak a ch24-be néztem bele, ott volt pár jelenet, ami nagyon is tetszett. Egyik fórumozó linkelte, sok a Kanako fan... XD
  Ja, a Darker Than Black 2-t el is felejtettem, pedig azt vártam a legjobban ebből a szezonból. No meg majd a Shana OVA-ra leszek még kíváncsi.
 2. willyvereb
  2009-10-14 03:49
  willyvereb
  Különben én is nézem a showt, de nekem még mindig Mizuno a kedvencem...talán azért mert olyan poén lenne a kettő eggyütt...na meg az "első lány előnye"...
  Mizuno tettei nem olyan látványosak azt leszámítva, amikor játsza a légfejű agyatlan lányt(ami bár félig igaz is). De ő is tesz dolgokat. Bár én lehet, hogy spoiloltam magam egy kicsit a manga pár fejezetének olvasásával...

  Na de különben nekem sincs túlzottan sok időm, csak nekem a dolgaim jobban szét vannak szórva és én alapból is lusta vagyok...(amit sokszor bánok de ez más tészta)
 3. Moci
  2009-10-14 03:34
  Moci
  Üdv!
  Jah, tetszik nagyon, no meg fordítom is a jónépnek! Bár az nem mindig sikerül jól, sosem tudom rászánni a megfelelő időt a subra... KANAKO!!!
  Amúgy még lesem Tegami Bachit, a Bantorrat, és a Sacred Blacksmith-t is. Az utóbbiban a kis elf csaj baromi aranyos.
  Futókból konkrétan ennyi, maximum még Galaxy Railways van esténként. 10-18-ig megy a móka, így sok mindenre nem futja a napból...
 4. willyvereb
  2009-10-10 14:03
  willyvereb
  Hi! Mi helyz? Látom a Nyankoi-ban új kedvencre találtál.
 5. willyvereb
  2009-08-13 23:54
  willyvereb
  Én is vevő vagyok a komédiára és egyéb lágyabb stílu sztorikra, csak legyen jó az írása.
  Egyébként Tsukihime-t sikerült végigvinned? És a Kara no Kyoukai 6 nem bővekedik nagy akciójelenetekben és Azaka-ra koncentrál. Majd, ha megnézed akkor kiváncsi vagyok a véleményedre.
 6. Moci
  2009-08-13 14:51
  Moci
  Rég jártam erre megint... Van Kara 6, lassan majd azt is nézni kellene, de a sok futóval lefoglalom magam. Sztoriból mindent szeretek, persze, csak ha jó.
 7. willyvereb
  2009-07-29 04:30
  willyvereb
  Egyébként inkább a komorabb vagy a lágyabb hangulatú sztorikat kedveled?
  Személy szerint én a komorabbakat(főként, mert sokszor az erősebb tartalmat mutat, Másrészt meg a Warhammer 40k grimdark háttere eléggé megfogott). Eureka mozi tán megéri akkor megnézni, bár akkor már inkább a Kara no Kyoukai 6. Ha jól emlékszem felirata is van már.
 8. Moci
  2009-07-29 02:50
  Moci
  Hitagi nekem is nagyon tetszik, szívesen elbeszélgetnék vele...
  Waifu II nem rossz, végre kevesebb a biznisz, s több a Horo-Lawrence kapcsolat.
  Tiarát nézem, jó sorozat, csak azt nem értem, hogy az elfeknek miért nem hegyes a fülük? Jó lett volna, de így is élvezhető. Nagyon is!
  Tegnap néztem meg az Eureka mozit, az is egész kellemes lett. Jó, volt benne 'cuki' rugdosnivaló kis vacak is, na meg inkább romantikusra volt véve a figura sokszor, de attól független tetszett. Blúréj ripben, 5.1-es hanggal élmény volt, bár este sajnos nem tudtam annyira eltolni a hangerőnek. Anno a sorozatot is elkezdtem nézni, de az nem kötött le annyira. Viszont ebben a formában sokkal emészthetőbb volt szerintem a történet.
 9. willyvereb
  2009-07-25 04:37
  willyvereb
  Hát igen, Hitagi egy hihetetlen karakter. Antisociális, nagyképű, azt hiszi mindent tud és mellesleg igen kegyetlen a szavaival. És mégis inkább szimpatikus. Egyébként szerintem a mostani új évadban még a Spice and Wolf II éri meg. Na meg még az előzőből a Phantom, Pandora és a Tears of Tiara. Ha elkezdted egyszer a Tsukihime-t akkor megkérdem: melyik főhősnő volt a kedvenced?
 10. Moci
  2009-07-25 03:22
  Moci
  Üdv!

  Bakemonogatarit nézem, nagyon tetszik! Az Umineko még nagyon jó szerintem a mostani választékból. Na meg a Pandora, azt meg fogom nézni mégegyszer, ha lesz értelmes bluray rip. Princess Lover meg fail. Abból a HCG ér valamit, maga az anime szar.
  Amúgy megvagyok, dolgozgatok, így max animézni van időm, meg kedvem este.
  Tsukihime-t elkezdtem már régebben egyszer, az tetszett!

All times are GMT -5. The time now is 18:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
We use Silk.