AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > willyvereb

Notices

Conversation Between willyvereb and izmosmolnar
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 177
 1. izmosmolnar
  2009-11-28 20:40
  izmosmolnar
  Jól vagyok leszámitva pár dolgot köszi. (Lejárt müszakival vezettem az autómat azt a zsernyákok richtig elkaptak például, szal van elég bosszuságom sajna).
  Ezerrel dolgozunk a projecten, amiröl meséltem. Vagy ma vagy holnap ki adjuk a teaser patchet, nagyon javaslom ha van egy 3-4 órád nézd meg min ügyködtünk itt az elmúlt hónapokban.
  Animut nem nagyon követek most összel, nagyon vacak egy szezon (nem is beszélve hogy a téli szezon még rosszabbnak tünik...).
 2. willyvereb
  2009-11-28 12:24
  willyvereb
  Hi, hogy vagy? Én nyakig a ZH-kban és a vizsgáim is közel.
 3. willyvereb
  2009-10-11 05:26
  willyvereb
  Az igazat bevallva kezd az egésznek valami értelme lenni, csak az abajom, hogy sok mindent már felfedhettek volna az első epizódban. Egyébként még mindig elég WTF-es, mint mondjuk egy beszélő Koala plüssfigura mint a tudományos klub vezére...de mindegy. Talán azért is nézem, hogy rájöjjek, hogy mi a rák értelme volt az egésznek. Teli van drámával de nagyon szarul vezényelve.

  A 11 Eyes furcsa volt nekem, de a legnagyobb érdeklődési pont egyelőre nekem is a kapcsolata a magyar nyelvvel. Tippelem valami ősi magyar kereszteslovag reinkarnációja a kölyök vagy mi(oops spoiler...)
  Egyébként a Darker than Black 2-t ajánlom. A sztorija úgy tünik ugy van vezetve, hogy akár aki nem látta az első részt az is felfogja nagyjából mi történik(bár nekik kevésbé élmény).
  Egyébként elfelejtettem említeni mégegy nevet: seiken no Blacksmith. A háttere érdekes és akét főszereplő a Kaze no Stigma párosára emlékeztet. Szerintem egészen elleszek vele.
  Egyébként a Kampfer nem igazán jó, a sztori elég lapos. Ellenben van benne egy adagnyi seiyuu-vic amellett meg félreérthető erotikus tartalmúak és gundam-al kapcsolatosak is. Más miatt eddig nem találtam okot nézni.(és nem is fogok valószínűleg)

  Nyankoi ellenben már jobb eset. A synopsis miatt én sem akartam megnézni, de aztán ugy gondoltam, hogy adok neki egy esélyt.Erőteljes slapstick komédia és eddig jó karakterek. Bár kezd hárem-vonalat követni az egész. Az első két rész alapján azonban jó és az elolvasott 9 fejezet amangából ezt a későbbiekre is alátámasztja.

  Egyébként a VN-ekkel nagyon nem haladok, mert sok a dolgom. remélem ez a hét másként lesz.
 4. izmosmolnar
  2009-10-11 03:39
  izmosmolnar
  Szeva o/ .
  Hát nem tom nekem eléggé nem igen tetszik ez az oszi szezon. Elözö szezon majd összes animeja amit én követtem befejezodott (FMA es umineko kivetelevel), mig en csak egy parat talaltam eddig erdekesnek.
  Egyenlore megneztem Seitokait. Ez eddig jonak tunik, remelhetoleg nem fog komolyabbra fordulni mert pont a humor miatt tetszik nekem (mondjuk ne essenek a lo tuloldalara mint Hayate pld).
  11 Eyest mar csak azert is nezem hogy megtudjam hogy a fenébe kapcsolodik a story a magyar nyelvhez. Allitolag eleg fos egy adaptacio ha valaki jatszotta a VNT, de szerencsere en nem. Mondjuk az nem tul jel ha egy 50+ orás vnt akarnak begyomoszolni 12 epizodba :/ . Latszott is mennyire sefüle-sefarka volt az elsö epizod.
  The Romance of the three kingdom ami érdekel majd, illetve a majdnem ugyanerrol szolo Shin Koihimet is nezem, bar utobbitol nem varok el sok mindent.

  Hahaha, Asura Cryin2-t nezni? Istenem, még mindig annyira borzalmasan kaotikus? En elso szezont feladtam olyan 5 epizod utan.
  Ezt a Nyankoit, meg a Kampfert mondtak hogy probaljam ki, de mindketto elég lehangolonak tunik a synopsisok alapjan. Majd adok nekik egy probat.
 5. willyvereb
  2009-10-10 14:18
  willyvereb
  Hi! Rég beszéltünk. Az új szezon eljött és ahogy nézem tán a msotani jobb lesz. Railgun anime(bár csak akkor ha több akció lesz benne...elegem van az Onee-sama-kból.), Nyankoi(bár a sztori egyre erősebben háremszerű lesz...),11eyes, Darker than Black 2, seikatan no Ichizo és tán még a Book of Bantora is.
  (Ausra Cryin 2-t is nézem egyelőre egyre inkább megkérdőjelezve, hogy miért is )
  Persze előfordulhat, hogy ezeknek a felét nem fogom nagyon követni vagy akár dobni is de majd eldől...
 6. izmosmolnar
  2009-10-01 16:50
  izmosmolnar
  Jah, de izmos-nak mindig jobban szoktam örülni. ("Izmos"-t használom nicknek IRCn emiatt is.)
  Aham, le akartam cserélni nagyobbra az avatart, és alvó Yu-No meg csak túl HNNGNGG hogy ne használjam.
 7. willyvereb
  2009-10-01 12:43
  willyvereb
  lol...nem is tudtam, hogy angol fórumokon izomo-nak rövidítik a neved
  Egyébként újabb avatár? Fene...azthiszem mostmár nagyon muszály frissítenem.
 8. izmosmolnar
  2009-09-30 10:05
  izmosmolnar
  Adsz neki egy/másfél órát legalább, akkor meglátod miért védem annyira. Ha hiszed ha nem én is elkerültem majdnem fél évig mert hogy ez biztos túl bizarr lesz nekem. De egyszerüen bámulatos mennyire eröteljesen fejbebassza az embert a történet, és mennyire nem tudja eldönteni, hogy mit is kellene érezni most. Nagyon bámulatos vn.

  Ha jól tudom AGTH nem müködik School Daysel. De mondjuk az amúgy is kapja a fordítást, és elég jó eséllyel fogják végig vinni szerintem a projektjüket.
  Én a translation aggregator nevü dologgal használom, ami vagy 4-5 különbözö fordítást csinál. AGTH elinditom azon keresztül, és megmondom az agth mit szedjen ki a VNböl. Amit kiszed az automatikusan bekerül a vágólapra és ami a vágolapon van azt meg az Aggregator megprobalja lefordítani. Az a jó benne, hogy van egy mecab nevü cucc, ami atalakit mindent romajira, szal ha az ember azt elolvassa mindig fölszed egy csomót, anélkül hogy éveket kellene kanjikat tanulnia.
 9. willyvereb
  2009-09-30 09:31
  willyvereb
  Ha ennyire véded tán akkor megpróbálom. Különben is volt 10 perc ameddig néztem valahe egy Yaoi show-t, bár nagyjából véletlenül. A VN-ek valahogy lassabbak, szóval adok majd neki egy órát, bár az a tippem, hogy utána végigviszem. Csak azért vagyok ilyen konok, mert megfogadtam, hogy az lesz az egyetlen(az otome játékokat leszámítva) amit soha az életben nem próbálnék ki. Egyébként az AGTH hogy műkszik? Mert nekem egyszer se sikerült használnom rendesen...az is lehet, hogy rossz verziót töltöttem le. Pedig pl volt egypár japán nyelvű VN-em és a School Days storiját is jó lenne alaposabban megérteni...
 10. izmosmolnar
  2009-09-30 08:35
  izmosmolnar
  Ne, tényleg ne gondoldd azt. Esküszöm neked, hogy Saya az egy olyan VN, ami annak ellenére, hogy groteszknek tünik, teljesen megváltoztatja az ember elöitéleteit kb 1 órával miután játszik. Tényleg ne itéldd el mert az is egy olyan játék amit nem lehet utálni miután játszotta az ember. Itt van TakaJun's reviewje, ha nem hiszed.
  G-Senjou az most meg van akadva sajna . Én dolgozok egy közös projecten az ottani project leaderrel és hát ö mondja, hogy 3ból két fordító az eltünt és nem akarja senki csinálni tovább. Meg fogja próbálni új fordítókat szerezni, de nem igen lesz angolul egy darabig. Mindenesetre a készítötöl van még a Sharin No Kuni nevü játék, ami szintén egy marhajó játéknak tartott cucc, és ez 100% kész lesz novemberre kb.
  Én most játszom Aoi shiro nevü yuri VNt, nem valami nagy szám szerintem. Tele van unalmas kaja beszélgetéssel, meg ilyen tényleg ismeretlen japán folklórral, amik engem nem igazán fognak meg. Az akció rész és a Yuri az élvezhetö benne, de lehetne több belölük. (Ó és ez talán a legszebb játék amivel játszottam. Pörgö zoomoló CGk, nagyon látványos harc jelenetek és egyebek. Mondjuk nem is csoda, mivel a játék 8GB...)
  Most fogom befejezni az Exodus Guilty nevü játékot (bár ez már tényleg inkább olyan mint egy anime), mivel ez is a kedvenc írómtól van, de sajna nem igen vagyok le nyügözve. Sokkal silányabb a sztori, és a közelébe nem fér a másik 3 játékának, amiket úgy szeretek (Eve Burst Error, Desire no meg a Yu-No amin most tevékenykedünk.). Valszeg a sorozat másik két játékát majd jóval kesöbb fogom játszani.
  Ha befejeztem ezeket akkor meg fogom próbálni a szintén töle levö Detective Gentleman játékot, amit aztán majd megint AGTH-val meg próbálok elolvasni majd. Állítólag ez is van olyan élvezhetö mint az elöbb említett 3 játéka.

All times are GMT -5. The time now is 16:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
We use Silk.