AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > Members List

Notices

Moci Moci is offline

just an ordinary alien...

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 23
 1. willyvereb
  2009-10-14 03:49
  willyvereb
  Különben én is nézem a showt, de nekem még mindig Mizuno a kedvencem...talán azért mert olyan poén lenne a kettő eggyütt...na meg az "első lány előnye"...
  Mizuno tettei nem olyan látványosak azt leszámítva, amikor játsza a légfejű agyatlan lányt(ami bár félig igaz is). De ő is tesz dolgokat. Bár én lehet, hogy spoiloltam magam egy kicsit a manga pár fejezetének olvasásával...

  Na de különben nekem sincs túlzottan sok időm, csak nekem a dolgaim jobban szét vannak szórva és én alapból is lusta vagyok...(amit sokszor bánok de ez más tészta)
 2. willyvereb
  2009-10-10 14:03
  willyvereb
  Hi! Mi helyz? Látom a Nyankoi-ban új kedvencre találtál.
 3. izmosmolnar
  2009-10-08 11:41
  izmosmolnar
  Üdv errefele ismét . Köszi. Ez a nemrég elolvasott és kedvencemmé vált Visual Novel/Kalandjáték extráiból lett kivágva. Annyira nagyon beleszerettem abba játékba, hogy most managelgetek egy ilyenféle fordítás projektféleséget úgyamennyire lehet. Az Avatar meg és a Signature a föhösnö a játékból.

  Hát jó fos egy szezonnak tünik. Seitokai no Ichiziont néztem az viszonylag jónak igérkezik szerintem, meg az 11 Eyest is tutira fogom nézni, mivel érdekelt voltam az eredeti VNben (annyira azért nem, hogy el is kezdjem olvasni mondjuk).
  Ezeken kívül meg a Romance of the Three Kingdoms, és a Shin Koihime még az amit szeretnék nézni majd. A többi az nem igen hozott lázba, de majd ha hallok jókat valamelyikröl akkor belepislantok azokba a sorozatokba (eddig még nem igen volt rá példa mondjuk).
  Szomorkás is vagyok emiatt a gyenge felhozatal miatt, mert az egyedüli anime ami nem fejezödött be az elözö szezonból és én követem az az FMA: Brofist, és az Umineko.
 4. willyvereb
  2009-08-13 23:54
  willyvereb
  Én is vevő vagyok a komédiára és egyéb lágyabb stílu sztorikra, csak legyen jó az írása.
  Egyébként Tsukihime-t sikerült végigvinned? És a Kara no Kyoukai 6 nem bővekedik nagy akciójelenetekben és Azaka-ra koncentrál. Majd, ha megnézed akkor kiváncsi vagyok a véleményedre.
 5. izmosmolnar
  2009-08-13 15:13
  izmosmolnar
  Hehe ez aranyos volt. "Nem látod, hogy gyesznyót vágok?"
  A 10 epizódban jelenik meg elöször amúgy, és egy olyan 2x, 3x, 4x van még jelenése. Kár nem adnak rá több hangsúlyt (esetleg még a második VHba is betehetnék), különösen hogy ö az egyike a ritka nönemüeknek a sorozatban. Ez az oka, hogy most felfüggesztettem a második évad megkukkantását, mert az utolsó pár rész amit láttam az igencsak olyasfélének tünt mintha melegek lennének (vagy legalábbis elég meleg aláfestést véltem látni), én meg azzal úgy vagyok hogy köszi nem kérek ilyet az animumban. Majd végigmaratonozom majd ha vége lesz és letom szedni az egészet egy batchként, mert azért néha vicces volt. Kár, hogy a vége felé már nem igen volt a történelmen a hangsúly.
  És jah, ez az odaadó szeretet Ausztria és MO között szerintem nem túl valószerü, legalábbis kicsit ellentétes azzal ahogy nekem tanították anno a történelmet.
 6. willyvereb
  2009-07-29 04:30
  willyvereb
  Egyébként inkább a komorabb vagy a lágyabb hangulatú sztorikat kedveled?
  Személy szerint én a komorabbakat(főként, mert sokszor az erősebb tartalmat mutat, Másrészt meg a Warhammer 40k grimdark háttere eléggé megfogott). Eureka mozi tán megéri akkor megnézni, bár akkor már inkább a Kara no Kyoukai 6. Ha jól emlékszem felirata is van már.
 7. willyvereb
  2009-07-25 04:37
  willyvereb
  Hát igen, Hitagi egy hihetetlen karakter. Antisociális, nagyképű, azt hiszi mindent tud és mellesleg igen kegyetlen a szavaival. És mégis inkább szimpatikus. Egyébként szerintem a mostani új évadban még a Spice and Wolf II éri meg. Na meg még az előzőből a Phantom, Pandora és a Tears of Tiara. Ha elkezdted egyszer a Tsukihime-t akkor megkérdem: melyik főhősnő volt a kedvenced?
 8. willyvereb
  2009-07-24 04:02
  willyvereb
  Hi! Hogy vagy? Egyébként, ha kedveled a párbeszédeket és a kreatív humort, akkor a Bakemonogatari-t is tudom ajánlani. Bár a két főszereplő egymás közti kapcsolatán kívül nincs sok érdekesség, de nekem ezért is megérte nézni eddig.
  UI: Egyébként a Tsukihimét vagy FSN-ot kipróbáltad? Ha igen érdekel a véleményed róla.
 9. izmosmolnar
  2009-07-08 01:31
  izmosmolnar
  Needless az valami hihetetlenül egy klisé valami lett szerintem. Átpörgettem első részt, hátha lesz jobb, de aztán feladtam. Kötve hiszem fogok belöle még egyszer bele kukkantani.
  A Canaan az baromijó szerintem is. Remélem nem csak 13 epizód lesz majd.
  Uminekoba belenéztél amúgy?
 10. izmosmolnar
  2009-06-30 11:06
  izmosmolnar
  Ez a bajom az OVAkkal igazándiból, mert mindegyiknek egy DVD ára van, szal nem szivesen venném meg öket, de ugyanakkor nem is érintik a storyt igazán, és szinte csak mintha fanservicet akarnának csak gerjeszteni. Frankón egyedül a Higurashi Rei OVAval vagyok elégedett talán eddig közülük.
  én feladtam tayutamát is valamikor 8-9 epizód után, nagyon gyengécske adaptáció szerintem. A jaték H-grafika az eszméletlenül jól kidolgozott, de az az animáció... És hát úgy összepróbálták tenni az összes "route"-ot, hogy ilyen elkapkodott kiforratlan dolog lett szerintem.
  Eh, én már nem szoktam használni msnt :/ . Nem tettem már fel utolsó windows reinstall után újra, annyira megutáltam elötte. Facebookon be van építve azt kb mindenki inkább azt használja akit ismerek, aki nem azt meg jól rá lett uszítva.

About Me

 • About Moci
  Gender
  Male
  Location
  Hungary
  Occupation
  diag op
  PC Configuration
  HP ProBook 4520s, Dell 2407, X-Fi HD usb, etc.
 • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
 • Last Activity: 2015-09-26 14:37
 • Join Date: 2006-06-30

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Moci Using...
This Page
https://forums.animesuki.com/member.php?u=43046

All times are GMT -5. The time now is 03:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
We use Silk.