AnimeSuki Forums

Register Forum Rules FAQ Members List Social Groups Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   AnimeSuki Forum > Support > Forum & Site Feedback

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 2016-09-23, 06:16   Link #1
Liddo-kun
Come on everyone
 
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nanairogaoka
Send a message via MSN to Liddo-kun
Server is taking too long to respond error

Hi. This happened for two straight days.

Two days ago, suddenly I could not access the forum and the error message that shows it "server taking too long to respond". Probably not a browser problem because it happens on FireFox, Chrome, and Internet Explorer. The sites I could not load are Animesuki Forums and Tinypic.com.

After searching for solutions. I saw the flushdns trick. Went to command prompt, typed ipconfig and flushed the dns. It worked, forums can be accessed again.

The next day. I was browsing the site. Then chatted on facebook for about an hour. Then, suddenly I can't access Animesuki forums again. Tried the flushdns trick.. did not work. Then tried disconnecting the internet and clearing browsing histories and caches of web browsers, also did a disk cleanup. The next morning flushed the dns again. And by good luck, the forum works again.

What could be causing this problem. Worried that it might recur again if the cause is not found. Have been here on this site for more than 10 years, and it's the first time that this kind of problem occured. Thanks for any help.
Liddo-kun is offline   Reply With Quote
Old 2016-09-23, 10:07   Link #2
demonix
Senior Member
 
 
Join Date: Jul 2006
Location: Hayes, Middx UK
Age: 38
Send a message via Yahoo to demonix
I'm not having that kind of issue, but the CDN section has been taking ages to fully load or doesn't even load and that has been happening for at least a week (if there aren't any issues, I'll be having a word in the shell of my ISP and if they can't give me any resolution I'll be moving providers).
demonix is offline   Reply With Quote
Old 2016-09-25, 01:14   Link #3
Liddo-kun
Come on everyone
 
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nanairogaoka
Send a message via MSN to Liddo-kun
Thankfully the problem does not repeat anymore. Talked about it with some friends, and just have to rely on the flushdns method.
Liddo-kun is offline   Reply With Quote
Old 2016-09-25, 01:56   Link #4
larethian
Senior Member
 
 
Join Date: Jul 2010
Try using google nameservers instead of the ones provided by your ISP. Google how to do it.

And out of curiosity, are you from Philippines?
larethian is offline   Reply With Quote
Old 2016-09-25, 07:14   Link #5
Marcus H.
Close Quarters Cuisine
 
 
Join Date: May 2009
Location: the Philippines
Weird. I'm from the PH too, and no problems with accessing the forums.
__________________
Have a nice talk with the Animesuki forum members on Discord! (Promise, we won't bite!) Drop me or RRW a PM for the link!

Summer 2017: Isekai Shokudou (4/1c), New Game S2 (1/12), Vatican Kiseki Chousa-kan (4/12) and Owarimonogatari S2 (Aug12).
Continuing from Spring 2017: Sakura Quest (16/25).
2016 Catch-up: Amanchu! (1/12), Owarimonogatari (7/12) and Koyomimonogatari (1/12).
Autumn 2017: Kekkai Sensen and Beyond (2/12), Just Because! (3/12) and 3-Gatsu no Lion S2 (1/22).


Contact me on Wikia and MyAnimeList.
MyAnimeList Status|| Watching: 40. Completed: 309. Plan to watch: 40.

Marcus H. is offline   Reply With Quote
Old 2016-09-25, 16:25   Link #6
Bonta Kun
Know who you are
 
 
Join Date: Feb 2007
Location: Resides within the depths of Ned infested Glasgow
I'm not getting "server taking too long to respond" but I am getting slow load times and even when it loads quickly not everything loads properly.
Like avatar images or certain icons and such won't load and it will come out words instead.
__________________
Bonta Kun is offline   Reply With Quote
Old 2016-09-26, 06:47   Link #7
Liddo-kun
Come on everyone
 
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nanairogaoka
Send a message via MSN to Liddo-kun
All I know is it has something to do with DNS. Because the first time it happened, flushing the dns made the forum and Tinypic.com suddenly viewable again. Have taken print screen of solutions that people suggested, in case the problem does happen again.

Last edited by Liddo-kun; 2016-09-26 at 07:15.
Liddo-kun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
We use Silk.